Hírek

Nem született gól az évzárón

A magyar U21-válogatott 0-0-s döntetlent játszott Montenegró ellen, Gyirmóton.

Kapcsolódó cikkek

Regionális Bajnokság, 2. forduló
Magyarország – Montenegró 0-0
Gyirmót
Magyarország: Dombó – Baráth, Otigba (Poór, 50.), Kelemen, Farkas N. – Windecker (Patvaros, 61.), Szakály A. – Bacsa (Skriba, a szünetben), Kovács I. (Vécsei, a szünetben), Radó (Gyurján, a szünetben) – Ugrai (Nagy J., 75.). Szövetségi edző: Róth Antal

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar fiatalok a Regionális Bajnokság második fordulójában is hazai pályán játszottak, ezúttal Montenegró volt az ellenfelük. A magyar csapat az első félidőben lényegesen aktívabban játszott, uralta a középpályát, többet birtokolta a labdát, igazi nagy helyzetet azonban – a vendégekhez hasonlóan – nem tudott kialakítani. Többször egy-egy utolsó passz hiányzott az igazán nagy lehetőséghez, Ugrai Roland, Kovács István és Bacsa Patrik is többször lendületesen érkezett a tizenhatos előterébe, de a montenegrói védelem jól zárt – tudósít az MLSZ honlapja.

A második félidőre Róth Antal több helyen is változtatott együttesén. A játékrész montenegrói helyzettel, és Dombó Dávid nagy védésével indult, de hamar visszavette az irányítást a házigazda. A forgatókönyv hasonló volt, mint az első félidőben: magyar fölény, helyzetek nélkül. Az eredmény egészen a lefújásig 0-0 maradt, a magyar válogatott két döntetlennel zárta hazai csoportmeccseit, jövő tavasszal Szerbiában és Montenegróban lép pályára.

– Mindkét csapat a nemzetközi szintnek megfelelő színvonalon és iramban futballozott, taktikusan játék jellemezte az összecsapást. Mi különösen az első félidőben játszottunk jó iramban, ekkor magabiztosan uraltuk a mérkőzést is, a második félidőben már kissé visszafogottabban teljesítettünk – értékelt a lefújás után Róth Antal.

Olvasói sztorik