Hírek

A búcsúzó U21-válogatottat köszöntötték

Róth Antal csapatának játékosai az MLSZ székházában jöttek össze egy közös ünneplésre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat végeztével egy korosztály elbúcsúzott az utánpótlásfutballtól, az elmúlt másfél évben az U21-válogatottban szereplő (1990-es és 1991-es születésű) labdarúgók a jövőben már a felnőtt válogatottban való szereplésért küzdhetnek tovább – áll a szövetség honlapján.

A játékosok szépen búcsúztak az utánpótlásfutballtól, az idei évben az összes mérkőzésüket megnyerték, két felkészülési találkozón és négy selejtezőn maradtak hibátlanok, sajnos a kevésbé sikeres tavalyi év után a kiváló hajrá ellenére sem tudták megszerezni a csoport második helyét.

Az elmúlt években a korosztályos válogatottakban nyújtott teljesítményükkel azonban feltétlenül kiérdemelték az elismerést, az MLSZ nevében Berzi Sándor alelnök adott át a csapat tagjainak egy-egy névvel ellátott válogatott mezt.

Róth Antal kiemelte, hogy a szokásosnál jóval több, összesen negyven játékos szerepelt a válogatottban az elmúlt másfél évben, és bár ennek több alkalommal kényszerű okai voltak, a nagy szám egyben azt is jelenti, hogy sokan vannak ebben a korosztályban, akik a későbbiekben szép karriert futhatnak be.

A búcsú szavai után a játékosok felvételről visszanézték a válogatott elmúlt egy évének legemlékezetesebb jeleneteit: az Európa-bajnoki selejtező sorozat összes magyar gólját. Az összejövetelt kötetlen beszélgetés zárta le, majd a labdarúgók a Puskás-stadion felé vették az irányt, a felnőtt válogatott törökök elleni mérkőzésére.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik