Hírek

Kihasználták hibáinkat az osztrákok

A magyar U21-válogatottunk 3-1-es vereséggel zárta ausztriai felkészülési mérkőzését.

Kapcsolódó cikkek

A magyar válogatott összeállítása:
Jova (Dombó, a szünetben) – Baráth (Nagy J., 68.), Otigba, Kelemen D. (Jagodics M., a szünetben), Farkas N. – Szakály A., Adorján (Pekár, 77.), Tölgyesi (Vécsei, a szünetben) – Gyurján (Zamostny, a szünetben), Bacsa (Vernes, 68.), Ugrai

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Róth Antal együttese a múlt héten 3-1-re legyőzte a moldovai korosztályos csapatot, hétfőn, az összetartás második mérkőzésén Ausztriában mérkőzött meg a házigazdákkal – írja az MLSZ honlapja.

A hazaiak szokatlanul nagy tempót diktáltak a mérkőzésen, a jókora iram súlyos egyéni hibákat eredményezett a magyar válogatottnál, az egyik ilyen védelmi megingást már a meccs elején góllal büntette az osztrák együttes. A 26. percben Adorján Krisztián szabadrúgásból egyenlített, ám a hajrához közeledve az osztrákok kihasználták mezőnyfölényüket, és kétszer is bevették Jova Levente kapuját. A fordulás után kiegyenlítettebbé vált a mérkőzést, de az irányítást nem sikerült átvennie a magyar csapatnak, a lefújásig nem változott az eredmény.

– A mérkőzés első félidejét nagy iram jellemezte, mi ezt nehezen vettük fel, különböző játékelemekben több pontatlanságot vétettünk, mindezt a gólok előtti szituációkban súlyos egyéni hibák is tetézték. A jókora nyomás alatt könnyen elvesztettük a labdát, kevés lehetőséget dolgoztunk ki, a párharcok zömében az ellenfél fölénk tudott kerekedni. A második félidőben már kiegyenlítetté vált a játék, de továbbra sem sikerült megvalósítanunk, amit a meccs előtt elterveztünk – értékelt a lefújás után Róth Antal.

Olvasói sztorik