Hírek

Válogatott mérkőzések Gyirmóton

Gyirmóton járt, és elégedetten távozott az UEFA és az MLSZ delegációja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A sportdiplomaták stadionbejárást tartottak, mivel hazánk rendezi a 2014-es U19-es Európa-bajnokságot. Győrben az ETO Park a hivatalos helyszín, de Gyirmótot edzőközpontként tüntették fel a pályázatban. Az illetékesek mindent rendben találtak, sőt a megbeszélésen az is elhangzott, hogy a stadion minimális módosításaival azt is el tudják képzelni, hogy a torna néhány mérkőzését is ebben a létesítményben rendezzék – áll a klub honlapján.

További érdekesség, hogy az MLSZ felkérésének eleget téve Gyirmóton rendezik a Magyarország–Moldova U21-válogatott mérkőzést. Az eredeti helyszín Pápa lett volna, de ott technikai okok miatt nem lehet megrendezni a találkozót, így esett a választás Gyirmótra. A felkérésnek természetesen nagy örömmel tesznek eleget a kisalföldiek, így jövő csütörtökön (október 11.) válogatott mérkőzést rendezhet a klub.

A válogatott mérkőzés miatt a Gyirmót FC Győr – Aqvital-Publo Csákvári TK NB II-es meccs nem szombaton, hanem vasárnap délután lesz. További változás, hogy a Gyirmót FC Győr – Győri ETO FC Ligakupa-mérkőzések pályaválasztói jogát felcserélték, ennek megfelelően jövő szerdán az ETO Parkban, majd egy héttel később Gyirmóton találkoznak a városi riválisok.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik