Hírek

Nem jött be a számításuk

A szegedi Ulvicki Mihály szerint túlságosan hozzászoktak, hogy a második félidőben nyerik meg a mérkőzéseiket.

Kapcsolódó cikkek

NB II, Keleti-csoport, 5. forduló
Szeged 2011 – Ferencvárosi TC II 1-5 (0-0)
Szeged, 1500 néző. Játékvezető: Botló
Szeged: Belecsan – Laczkó J. (Varga B., 78.), Tóth I., Toca, Farkas Z. – Ulvicki, Borbély – Kéri (Geiger, a szünetben), Lisztes (Gomez, 80.), Kis R. – Jovánczai. Edző: Tóth Bálint
FTC II: Ranilovics – Simita, Grúz, Vattai, Birtalan J. – Busai, Vass M. – Gárdos (Holman, 58.), Nyilasi B. (Hodgyai, 72.), Papp M. (Nehéz, 82.) – Beliczky. Edző: Lipcsei Péter
Gólszerzők: Jovánczai (70.), illetve Beliczky (63.), Holman (65.), Nyilasi B. (71.), Nehéz (84., 90.)
Kiállítva: Tóth I. (74.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hétvégén az Ferencvárosi TC második csapatát fogadta hazai pályán a szezont nagyszerűen kezdő Szeged 2011 együttese az NB II Keleti-csoportjának ötödik fordulójában. A találkozón 0-0-s félidő után nagy meglepetésre 5-1-es vendéggyőzelem született, tehát a csongrádiak 45 perc alatt több ólt kaptak, mint a korábbi négy meccs során összesen. A szegediek középpályása, Ulvicki Mihály a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, még ők is keresik a hétvégi pocsék eredmény okait.

– Igazából még a csapattal sem tudtuk megbeszélni, hogy mi lehetett a probléma. Ez a meccs sajnos így jött ki – mondta a 27. születésnapját éppen hétfőn ünneplő középpályás. – Az első játékrészben nem szoktunk jól játszani, már megszoktuk, hogy mindig a második félidőben rugdossuk a gólokat, most is erre számítottunk. Erre viszont mostantól jobban kell figyelnünk, koncentrálnunk kell az elejétől fogva. Sajnos a szünetet követően kaptunk két gyors gólt, de igazából még akkor sem ijedtünk meg, mert benne volt a meccsben, hogy akár fordíthatunk is. Sikerült is betalálnunk, de egy percen belül megkaptuk a harmadikat, és innentől kezdve lehetett érezni, hogy baj van. A kiállítás pedig végleg megpecsételte a sorsunkat.

Hétvégén a listavezető Mezőkövesd otthonában szerepelnek a szegediek, de Ulviczki a Fradi II elleni kudarc ellenére is optimistán várja a borsodi túrát!

– Szinte az összes játékost személyesen ismerem a Mezőkövesd együtteséből. Attól függetlenül, hogy ötből ötöt nyertek, nem hiszem, hogy félnivalónk lehetne. Minden sorozat véget ér egyszer, szerintem ezt ők is érzik már. Úgy gondolom, hogy ehhez az öt győzelemhez azért a szerencse is nagyban hozzájárult. Biztos vagyok benne, hogy a szurkolótáborunk hazai pályát fog varázsolni számunkra, és nem lehet más célunk, mint a három bajnoki pont megszerzése.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik