Hírek

Marad a soproni edzők büntetése

A hétvégén letöltött egy meccs után még két fordulót kell kihagynia Soós Imrének és Bücs Zsoltnak.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Az MLSZ fegyelmi bizottsága keddi ülésén az alábbi határozatokat hozta:

OTP Bank Liga

Deák István (Siófok) 1 és Hanek Michal (Diósgyőr) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Az Újpesttel szemben, az FTC elleni mérkőzéssel kapcsolatban kiszabott 300 ezer forintos pénzbüntetést 250 ezer forintra mérsékelték.

A Péccsel szemben, a DVSC elleni mérkőzéssel kapcsolatban kiszabott 150 ezer forintos pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartották.

A Péccsel szemben, az FTC elleni mérkőzésen jegyértékesítéssel kapcsolatban kiszabott 120 ezer forintos pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartották.

Az Eger az FTC elleni mérkőzésen történt rendezési hiányosságok miatt írásbeli figyelmeztetésben részesült.

NB II

Az Ajka–Zalaegerszeg mérkőzésen történt rendezési hiányosságok és a rend nem megfelelő biztosítása miatt az Ajkát kötelezik, hogy a soron következő 2 hazai NB II-es mérkőzésén a rendezői létszámot 10-10 fővel felemeljék, és ezen mérkőzéseken szövetségi ellenőrt fogadjanak, és eljárási költségeiket viseljék, a ZTE-t, mint visszaesőt, szurkolóinak rendzavarásai miatt 200 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezik.

Papucsek Barna (Puskás Akadémia FC) 1, Eszlátyi István (BKV Előre) 1 és Kocsárdi Gergely (ZTE) 2 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Tárgyalás megtartása után Soós Imre vezetőedző és Bűcs Zsolt edző (mindkettő Sopron) a kispadtól és az öltözőtől 3-3 soron következő NB II-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

Olvasói sztorik