Hírek

Az Újpest–Fradi utóélete

A szövetség félmilliót kaszál a derbivel kapcsolatos fegyelmi határozattal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MLSZ fegyelmi bizottsága szerdai ülésén az alábbi határozatokat hozta.

OTP Bank Liga

A Pécs–Debrecen mérkőzésen történt rendezési hiányosságok, a hazai szurkolók részéről pirotechnikai eszközök használata és tárgy bedobása a játéktérre miatt a Pécset, mint visszaesőt, 150 ezer forint, a Debrecent a vendégszurkolók részéről pirotechnikai eszközök használata és szurkolók kísérésére vonatkozó előírás be nem tartása miatt 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezik.

Az Újpest–Ferencváros mérkőzésen történt rendezési hiányosságok, a hazai szurkolók részéről pirotechnikai eszközök használata és a vendégszurkolókat sértő transzparens kihelyezése miatt az Újpestet, mint visszaesőt 300 ezer forint, az FTC-t, mint visszaesőt, a vendégszurkolók részéről pirotechnikai eszközök használata, egyéb tárgyak égetése és a hazai szurkolókat sértő transzparens kihelyezése miatt 200 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezik.

A Honvéd–Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban, a vendégszurkolókra vonatkozó jegyértékesítési előírások be nem tartásáért a Honvédot 150 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezik.

A Pécs–Ferencváros mérkőzéssel kapcsolatban a vendégszurkolókra vonatkozó jegyértékesítési előírások be nem tartásáért a Pécset, mint visszaesőt, 120 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezik.

A Pécset, Miroslav Grumics átigazolási díjának a Kaposvár részére történő késedelmes megfizetéséért 325 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Tárgyalás megtartása után Kemenes Szabolcs (Honvéd) négy mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartották.

NB II

Szilasi Milán (Baja) 1, Hajdú Norbert (ZTE) 1 és Ludánszki Bence (DVSC-DEAC) 2 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Olvasói sztorik