Hírek

Ismét fizet a Ferencváros

A szövetség ezúttal a Honvéd elleni meccsen történtek miatt szabott ki pénzbüntetést a klubra.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén az alábbi határozatokat hozta.

OTP Bank Liga

A Ferencváros–Honvéd mérkőzésen történt rendezési hiányosságok, a hazai szurkolók pirotechnikai eszköz használata, tárgyak bedobása a játéktérre, szurkolóinak rasszista megnyilvánulásai és a hangosbemondó nem előírás szerinti működtetése miatt az FTC-t, mint visszaesőt 300 ezer forint, a vendégszurkolók rasszista megnyilvánulása miatt a Honvédot 80 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezik.

A Paks–Eger mérkőzéssel kapcsolatban, mivel a mérkőzés rendezési hiányosság miatt később kezdődött, a Paksot írásbeli megrovásban részesítik.

Az MTK–Újpest mérkőzéssel kapcsolatban, mivel a mérkőzés rendezési hiányosság miatt később kezdődött, az MTK-t, mint visszaesőt, 50 ezer forint pénzbírság megfizetésére kötelezik.

Szolnoki Roland (Videoton), mint visszaeső 3, Antal Botond (Kecskemét) 1, Martin Klein (Ferencváros) 1, Zoran Zseljkovics (Pécs) 1, Bojan Vrucina (Kaposvár) 2, Bank István (Kaposvár) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

NB II

A Mezőkövesd–Nyíregyháza mérkőzésen történt rendezési hiányosságok és a rend nem megfelelő biztosítása miatt a Mezőkövesdet kötelezik, hogy a soron következő két hazai NB II-es mérkőzésén a rendezői létszámot 10-10 fővel emelje, és ezen mérkőzéseken szövetségi ellenőrt fogadjon, eljárási költségeiket viselje. A Nyíregyházát, szurkolóinak rendzavarásai miatt, 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezik.

Kovács Gergő (Zalaegerszeg) 3, Barna Zsolt (Szigetszentmiklós) 1, Szabó Norbert (Orosháza) 1, Futó Zsombor (Honvéd-MFA) 1, Nikolas Proesmans (Újpest B) 1, Kovács Péter (Kazincbarcika) 2, Hermány Bence (FTC II), mint visszaeső, 4 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Soós Imre vezetőedző és Bűcs Zsolt edző (mindkettő Sopron) a kispadtól és az öltözőtől 3-3 soron következő NB II-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, Bontovics Ferenc edző (Szolnok) írásbeli megrovásban részesült.

Teremlabdarúgó NB I

Takács Márton (Cső-Montage) 1 és Krizbai György (Cső-Montage), mint visszaeső, 2 soron következő felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Olvasói sztorik