Hírek

Botlott a Honvéd?

A Paks 3-3-as döntetlent játszott a Honvéd vendégeként az OTP Bank Liga negyedik fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

OTP Bank Liga, 4. forduló
Budapest Honvéd FC – MVM Paks 3-3 (1-3)
Bozsik Stadion, 2000 néző. Játékvezető: Solymosi
Honvéd: Czuczi – Lovrics, Ignjatovics, Debreceni, Baráth – Zsivanovics (Tchami, 82.), Johnson, Ivancsics, Vécsei (Vernes, 53.) – Diaby (Faggyas, 63.), Délczeg. Edző: Marco Rossi
Paks: Pokorni – Heffler T., Éger, Sifter, Csehi (Eppel, 76.) – Heffler N. (Bartha, 64.), Kulcsár D., Fiola, Sipeki – Kiss T. (Tököli, 89.), Simon A. Edző: Máté Csaba
Gólszerzők: Zsivanovics (16.), Vernes (62.), Délczeg (66.), illetve Kiss T. (6.), Simon A. (36.), Sipeki (45.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A jó iramú első félidőben az első helyzetből gólt szereztek a vendégek. Ezt követően a Honvéd játszott fölényben, s hamar egyenlített, sőt a vezetést is megszerezhette volna, de a keresztléc kisegítette a Paksot, amely a szünetig hátralévő időben újabb két lövéséből két gól szerzett. A kispestieknél Kemenes Szabolcs négymeccses eltiltása miatt debütáló kapus, Czuczi Márton bemutatkozása így nem sikerült jól.

A folytatásban a kispestiek nagy erőket mozgósítottak, beszorították riválisukat, s ennek az lett az eredménye, hogy a második játékrész derekára ledolgozták kétgólos hátrányukat. A meccs végén is a Honvéd támadott, mindent megtett, hogy megőrizze százszázalékos mérlegét, de elsősorban Pokorni Péter bravúrjai révén a vendégek elkerülték a vereséget.

– Jó kis meccs volt, aki kijött, biztosan jól szórakozhatott, Olyan meccsen játszottuk döntetlent, amelyen értékes az egy pont, hiszen nem rossz csapat a Paks, de benne volt a győzelem lehetősége is – elemezte a látottakat a Rangadó.hu szakértője, a Honvéd eltiltott kapusa, Kemenes Szabolcs. – Nem akarok telhetetlen lenni, hiszen a negyedik forduló után tíz pontunk van, és vannak olyan csapatok, amelyek sokan rosszabbul kezdték a szezont, mint mi. Becsülendő, hogy egy-három után egyenlíteni tudtunk, és voltak további helyzeteink is, tehát benne volt a fordítás lehetősége. A második félidőben mutatott mentalitás jó alap lehet. A Paksnak alig volt több, mint három helyzete, de magyar szinten nagyon jó támadói vannak, Tököli Attila például csak a kispadon kapott helyet. Az, hogy három lövésből három góljuk volt, az egy adat, az egy dolog. Én inkább úgy vélem, hogy a minőségi támadók három lehetőségből hármat képesek gólra váltani.

Kemenes Szabolcs elmondta még, hogy meghallgatást kért az MLSZ-től s erre szerdán kerül sor. A kispestiek kapusa természetesen bízik benne, hogy csökkentik négymeccses eltiltását, amelyet a Videoton elleni kiállítás miatt kapott.

Olvasói sztorik