Hírek

Gyurcsó is kezd Izrael ellen

Egervári Sándor kihirdette a szerda esti, Izrael elleni felkészülési mérkőzés kezdőcsapatát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szövetségi kapitány három labdarúgót jelölt a kezdőcsapatba a Debrecen együtteséből: Varga József mellett ismét szerephez jut a csehek ellen debütáló Szakály Péter és Mészáros Norbert. A kezdőben kap helyet Gyurcsó Ádám is, aki Csehországban győztes gólt szerzett, és ma este harmadik alkalommal lép pályára a nemzeti csapatban.

A magyar válogatott kezdőcsapata: Bogdán Ádám – Varga József, Mészáros Norbert, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Pintér Ádám – Gyurcsó Ádám, Koman Vladimir, Szakály Péter, Dzsudzsák Balázs – Szalai Ádám.

A magyar és az izraeli labdarúgó-szövetség vezetői hivatalos ebéd keretében találkoztak az esti mérkőzés előtt – írja az MLSZ honlapja.

Az Avraham Luzon szövetségi elnök vezette izraeli delegációt Csányi Sándor MLSZ-elnök, Vági Márton főtitkár és Berzi Sándor alelnök fogadta hivatalos ebédre, majd egy baráti hangulatú, kötetlen beszélgetésre. A találkozón szó esett a két ország labdarúgásának közös múltjáról, a szövetségek aktuális kihívásairól és természetesen a válogatottak előtt álló feladatokról is. Az Alabárdos étteremben megtartott ebéden részt vett Ilan Mor, Izrael állam magyarországi nagykövete is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik