Hírek

Döntetlennel zárt az U20-válogatott

A Regionális Bajnokság ötödik fordulójában a magyar együttes 2-2-t játszott Szlovéniában.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

A két csapat ősszel Zalaegerszegen mérkőzött meg egymással, akkor a szlovénok szerencsével szereztek pontot, az utolsó pillanatokban alakították 1-1-re az eredményt – emlékeztet az MLSZ honlapjának cikke.

Szerdán délután Odranci volt a két csapat összecsapásának helyszíne, a magyar válogatott a Jova – Baráth, Izing, Kelemen D., Farkas N. – Tölgyesi (Vernes, 71.), Windecker – Skriba (Gyurján, 71.), Batizi-Pócsi (Szakály A., 58.), Ugrai (Magos, 87.) – Bacsa (Zamostny, 58.) összetételben szerepelt az összecsapáson.

Az első félidőben kiélezett küzdelem zajlott a pályán, a találkozó első gólját a hazaiak szerezték, de a 33. percben egy látványos támadás végén, a szombathelyi Skriba Máté jóvoltából egyenlített Magyarország. A második félidőben már végig a mieink akarata érvényesült, jóval többet birtokolták a labdát, és távol tartották az ellenfelet a kapujuktól. A 87. percben azonban a szórványos szlovén akciók egyike góllal fejeződött be, így az utolsó pillanatokban az egyenlítésért küzdhetett a magyar válogatott. Az egy pontot végül sikerült begyűjteni, a 89. percben a kispesti Vernes Richárd egy csel után húsz méterről lőtt kapura, a labda megpattant egy védőn, majd a jobb felső sarokban kötött ki, így alakult ki a 2-2-es végeredmény.

– Összességében közelebb álltunk a győzelemhez, a második félidőben kimondottan jól játszottunk, irányítottuk a játékot, egyedül a gól hiányzott a játékunkból – mondta az MLSZ honlapján Róth Antal. – Sajnos a már szokásosnak mondható koreográfia szerint az ellenfél a hajrában vezetést szerzett, szerencsére a játékosok nem adták fel, és legalább a döntetlent sikerült elérnünk. Felemás érzéseim vannak, mert bár végig védekezésre kényszerítettük ellenfelünket, hiába játszottunk mezőnyfölényben, nem tudtunk gólt szerezni. A játék képe alapján győzelmet szalasztottunk el, ugyanakkor azért mindenképpen dicséret illeti a játékosokat, hogy volt tartásuk és az utolsó percekben kapott gólra válaszolva kiharcolták a döntetlent.

Olvasói sztorik