Hírek

Nyárig nem lesz tulajdonosváltás a Vasasnál

A Vasas közleményéből kiderül, hogy a tulajdonos a jelenlegi szezon végégig nem adja el a klubot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az angyalföldi csapatot működtető gazdasági társaság szerdán közleményt adott ki.

Az elmúlt hetekben folyamatosan a Vasasnál történő tulajdonosváltásról szóltak a hírek. Az állandóan változó információk, és az általuk előidézett bizonytalan helyzet azonban komoly hatással volt a labdarúgócsapat eredményességére.

Ezt érzékelve Faragó Attila tulajdonos úgy döntött, folytatja a tárgyalásokat a Vasas utánpótlásába már jelentős összeget beinvesztáló befektetőjelölttel, de a sikeres szereplés érdekében nyárig mindenképp finanszírozza, és ügyvezetőként személyes munkájával is segíti a klubot.

Döntését hétvégén a csapattal is közölte. A biztonság megteremtése, és az elmaradások nagy részének rendezése meg is hozta az eredményt, a Zalaegerszeget nagy csatában, utolsó percben szerzett góllal győzte le a Vasas.

A tárgyalások tehát folyamatosan zajlanak a vevőjelölt György Tamás úrral, de közben a csapat zavartalan körülmények között készülhet a piros-kék szurkolók számára kiemelten fontos, Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésre.

Adóhatósági büntetés
Megbüntette a Vasast az adóhatóság (NAV), mert nem fizette be két játékos – Simek Péter, Farkas I Balázs – szerződésben szereplő járulékát. Marijan Vlak, a csapat korábbi horvát edzője megkapta ugyan a felmondás után járó pénze egy részét, de a hátralékot egyelőre nem fizették ki. A hírt a klub közleményben cáfolta.
A sportnapilap internetes kiadása azt írja, hogy a Ferencváros csapatával edz Marko Simics, aki ősszel a Vasasnál szerepelt. A horvát támadó 16 bajnokin lépett pályára és három gólt szerzett. Az FTC a Honvéd elleni mérkőzésen elveszítette Somáliát, aki egy ütközés következtében vállsérülést szenvedett, nem elképzelhetetlen tehát, hogy a jelenleg szabadon igazolható horvát csatárral erősítenék meg keretüket.
Olvasói sztorik