Hírek

Újabb fordulat a Vasasnál

Az elmúlt hetek intenzív tárgyalásai után vélhetően rendeződik a Vasas Futball Kft. helyzete.

Kapcsolódó cikkek

Markovits László a Vasas SC elnöke, dr. Lehoczky Dániel elnökhelyettes, és dr. Jákó János elnökségi tag sokat dolgozott a megoldáson, amely most már körvonalazódni látszik – írja a klub honlapja.

Mint arról beszámoltunk, hosszas egyeztetések után a Vasas Kubala Akadémia egyik meghatározó tulajdonosa, a HunGast cégcsoport veheti meg a Híd Akvizíciós Zrt. tulajdonrészét, így egy a klub által már jól ismert és megbízható üzleti partner válhat többségi tulajdonossá. A tárgyalások lezárása, a részletek kialakítása a következő két hét feladata lesz, az adás-vételt a március 28-i elnökségi ülésen hagyhatja jóvá a Vasas SC legfőbb döntéshozó szerve.

Pénteken a Vasas SC, és a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosi körének jóvoltából a játékosok előre megkapják márciusi járandóságuk egy részét, és a Vasas SC által az elkövetkezendő két bajnokira kitűzött célprémium is megduplázásra kerül majd. Mindezt teszik azért, hogy a játékosok ezt az átmeneti időszakot anyagilag átvészeljék, maximálisan a futballra tudjanak koncentrálni, mivel az első osztályú tagság megtartása létfontosságú a jövő építése szempontjából.

Olvasói sztorik