Hírek

5 havi pénzzel lóg a Vasas

Egyre kritikusabb a helyzet Angyalföldön, hónapról hónapra halmozódik a tartozás.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu bennfentes forrásból származó információi szerint a közelmúltban egy alkalommal kaptak fizetést a Vasas-Híd FC labdarúgói. Mégpedig február elején, mielőtt elindultak az Egyesült Államokba, hiszen akkor már gyakorlatilag mindenkinek kimerültek a tartalékai. Előtte, illetve azóta sokáig semmi… Úgy tudjuk, minden játékosnak öt havi pénzzel tartozik a csapatot működtető gazdasági társaság.

Mint ismert, a többségi tulajdonos Híd Zrt. hetek óta tárgyal az Alfredo Demiani vezette német befektetői csoporttal a futballklub eladásáról. A Vasas SC vezetése szeretné ezt elősegíteni, ezért gesztus gyakorolt azzal, hogy kiszállt a képből, és különböző garanciák mellett lemondott elővásárlási jogáról, ezzel zöld utat adva a németeknek.

A legfrissebb hírek szerint azonban újabb igények vetődtek fel az eladó részéről az egyeztetések során, amelyek nehezíthetik a szerződéskötést.

A pepsifoci.hu azt írja, hogy elfogyott a Vasas-játékosok türelme: ha a többségi tulajdonos ezen a héten megkezdi a tartozások törlesztését a játékosok felé, abban az esetben pályára lépnek a Győri ETO elleni, szombati bajnokin, amennyiben nem, úgy nagy eséllyel elmarad a mérkőzés.

Olvasói sztorik