Hírek

Megszólalt a diósgyőri ügyvezető!

Tisztuljon a magyar futball címmel hivatalos közleményt adott ki csapatkapitánya őrizetbe vételéről a DVTK

Kapcsolódó cikkek

Kedden délután a tervezettnél eggyel kevesebb játékos vett részt a DVTK edzésén, L. Ákost előállították a Központi Nyomozó Főügyészség munkatársai. Nem hivatalos információk szerint az előállítás a fogadási csalással áll összefüggésben.

Az UEFA állásfoglalása szerint a dopping és a fogadási csalás a futball halála. Nekem is ez a véleményem, és teljes mellszélességgel támogatom a hatóságok ez elleni erőfeszítéseit – kommentálta Dudás Hunor, a DVTK-t működtető DFC Kft. ügyvezető igazgatója a történéseket. Amikor elkezdtük munkánkat Diósgyőrben, a gazdasági megtisztulás volt az egyik legfontosabb programpont. Mára ennek a végére értünk, azonban más formában újra kísért a múlt.

Nem engedhetjük meg, hogy besározódjon a DVTK neve, hogy bármi, bárki letérítsen az általunk megkezdett útról, ezért örülnünk kell ennek a fejleménynek is, amely újabb lépés a verseny tisztasága felé. A klub munkatársai nevében kijelenthetem, minden lehetséges módon segítjük a hatóságok munkáját. Minden bundázó játékost mélységesen elítélünk, és azt mondom, bűnhődjön minden bűnös! Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy mindenkit, így L. Ákost is megilleti az ártatlanság vélelme. Nem tehetünk mást, bízunk az igazságszolgáltatásban!

Az eseményeket követően azt kértem a játékosoktól az öltözőben, hogy szerdán emelt fővel fussanak ki a pályára, mert ez nem a klub szégyene, hanem azé, aki vétett a sportszerűség és a törvények ellen. Várjuk az ügy további fejleményeit, a nyomozó hatóság közleményét és annak ismeretében azonnal és határozottan fogunk fellépni – zárta a klubvezető.

A szöveg így zárul a borsodiak honlapján: jelen közlemény tartalmaz minden rendelkezésünkre álló információt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik