Hírek

Tavaly nyár óta figyelik Lippait

A csapatkapitányon kívül is van még diósgyőri érintettje a bundaügynek!

Kapcsolódó cikkek

Beszámoltunk róla, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség munkatársai a DVTK edzéséről elvitték Lippai Ákos csapatkapitányt.

A Rangadó.hu rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy Lippai 2011 nyara óta van a hatóság látókörében a fogadási csalással kapcsolatban. Információink szerint az, hogy a középpályás őrizetbe került, azt látszik bizonyítani, hogy nem csak a 2008–2009-es szezonban manipuláltak meccseket a játékosok.

A Rangadó úgy értesült, hogy a DVTK jelenlegi keretéből van még olyan játékos, aki érintett lehet a bundaügyben, de érte még nem kopogtattak a nyomozók…

Az ügyben eddig összesen 18 személyt hallgatott ki a főügyészség gyanúsítottként, közülük jelenleg négyen előzetes letartóztatásban, hárman házi őrizetben vannak, illetve egyvalaki lakhelyelhagyási tilalom hatálya alatt áll. Legutóbb múlt szerdán történt őrizetbe vétel, akkor Sallai Balázst, az Eger futballistáját négy rendbeli gazdálkodó szervezet dolgozója által kötelességszegéssel és üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntettével gyanúsították meg.

Olvasói sztorik