Hírek

Ezúttal egy egri játékost állítottak elő

Az Egri FC védője, Sallai Balázs korábban a Kecskemét, a Vasas, a REAC és a Szigetszentmiklós játékosa volt.

A Blikk beszámolója szerint tovább bővül a gyanúsítottak köre a hazai fogadási botrányban. A Központi Nyomozó Főügyészség és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai szerda reggel előállították Sallai Balázst, az NB II-es Eger védőjét.

Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a bulvárlap megkeresésére egyelőre nem kívánta kommentálni az Egerből származó értesülést. Vancsa Miklós, a hevesiek ügyvezetője viszont megerősítette a hírt.

– Éppen Eger felé tartottam, amikor Simon Antal, csapatunk vezetőedzője beszámolt a történtekről. Ha a játékost meggyanúsítják, akkor az egri pályafutása végét jelenti, többé nem húzhatja magára a klub mezét – közölte Vancsa.

Érdekesség, hogy a sportvezető és a játékos korábban Kecskeméten, és a Vasasnál is együtt dolgozott.

– Tíz éve ismerem a játékost, nem gondoltam volna, hogy ilyenbe keveredik – hitetlenkedett Vancsa Miklós a heol.hu hasábjain. – Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, de valószínűleg alapos ok miatt állították elő. Nagyon remélem, hogy a játékos félévre visszatekintő egri időszaka alatt nem fordult elő ilyen eset. Mélységesen elítélünk minden olyan labdarúgót, aki érintett bundaügyben, és ha bizonyosodik, hogy S. Balázs is köztük szerepel, akkor amíg mi vagyunk a klubnál, addig egészen biztosan nem lép pályára egri színekben. Szomorúsággal tölt el, hogy Eger neve egyáltalán felmerült a témában.

A játékos pótlását illetően a vezető úgy fogalmazott: nagyon friss még minden, de várhatóan a kereten belülről képesek lesznek megoldani a baloldali játékos pótlását.

Olvasói sztorik