Hírek

Nem edzenek, és nem játszanak!

Nem edzenek, és nem játszanak edzőmérkőzést a ZTE játékosai, ameddig megnyugtatóan nem rendeződik a klub anyagi helyzete.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu megbízható forrásból származó információi szerint ma délelőtt a Zalaegerszeg öltözőjében Nagy Ferenc elnök nagy bejelentést tett. Közölte a játékosokkal, hogy a klubnál továbbra sincs pénz, ugyanakkor türelmet kért mindenkitől jövő hét szerdáig. Azt nem ígérte, hogy akkor lesz pénz, de jövő hét közepén minden bizonnyal már meg tudja mondani, mikorra várható az anyagi helyzet rendeződése.

A játékosokat ma délután egyéni elbeszélgetésre várja Nagy Ferenc, hogy mindenkivel négyszemközt egyeztessen arról, ki tudja vállalni a folytatást ilyen feltételekkel, ebben a helyzetben, és ki nem. A ZTE-öltözőből kiszivárgott hírek szerint a labdarúgók elhatározták, hogy addig nem edzenek, és edzőmeccsre sem állnak ki, ameddig megnyugtatóan nem rendeződik a pénzügyi helyzet.

A klubkasszából mintegy 200 millió forint hiányzik, ezért már az is felvetődött, hogy tavasszal fel is számolhatják a ZTE csapatát. A nyeretlen együttes az NB I utolsó helyén telel, tíz pontra áll a bennmaradást jelentő 14. helytől. A klubtulajdonos Nagy Ferenc cáfolta, hogy ingyen elengednék a keret tagjait. A sportvezető már hetek, hónapok óta azt nyilatkozza, hogy tárgyal lehetséges befektetőkkel, illetve van négy-öt olyan játékos, akiket 15-30 millió forintért el tudnának adni, de érdemi előrelépés mindezidáig nem történt.

Zalaegerszegen péntek délután 2 órakor sajtótájékoztatót tartanak az ügyben…

Olvasói sztorik