Törökország

Csertői elégedett, nem igazolnak többet

Már a taktikai elemeken van a hangsúly a Paksnál; a védekezésen javítana vezetőedző.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Paks első törökországi edzőmeccsén 3-2-re legyőzte a Ruzomberok együttesét. Csertői Aurél tanítványai szinte végig uralták a mérkőzést, és akár simábban is nyerhettek volna a szlovákok ellen. A Paks vezetőedzője nem sokszor emelte fel a hangját a mérkőzés során, és a lefújás után is elégedetten nyilatkozott a Rangadó.hu helyszíni tudósítójának.

– Nagyon hajtós, agresszív mérkőzést játszottunk, ennek nagyon örülök – kezdte Csertői Aurél. – A szlovákok mentalitásából adódóan tudtuk, mire számíthatunk, de felvettük a kesztyűt, és néha jól is játszottunk. Annak nem örülök, hogy az ellenfélnek voltak helyzetei és gólokat rúgott, de szerencsére mi eggyel többet lőttünk. Tipikus ki-ki mérkőzésen vagyunk túl, megfelelt az ilyenkor elvártaknak, de kevesebb helyzetet szabad engednünk az ellenfeleknek, jobban kell védekeznünk.

– Összességében elégedett a csapatával, a játékosok megvalósították, amit kért tőlük?

– Megpróbálták. Természetesen voltak hibák, de úgy érzem, helyenként jól is futballoztunk. A felkészülés azon szakaszában járunk, amikor a taktai dolgokon van a hangsúly. Hajtós, brusztolós meccseket kell játszanunk, hogy ritmusba kerüljünk – mondta Csertői Aurél, aki zárásként azt is elárulta, hogy a téli időszakban nem tervez további igazolásokat.

Olvasói sztorik