NB I

Négy találattal kezdett a Paks

A tolnaiak az NB III-as Baja ellen játszották első téli edzőmeccsüket, és 4-1-re győztek.
Felkészülési mérkőzés
MVM-Paks – Bajai LSE 4-1 (1-1)
Paks, játékvezető: Szommer
Paks. 1. félidő: Molnár Pp. – Kulcsár D., Vági, Gévay, Báló – Tamási Zs., Kecskés – Könyves, Bertus, Bartha – Haraszti. 2. félidő: Csernyánszki – Ruff M., Rácz Zs., Bagó, Bor D. – Nagy R., Kesztyűs B. – Hahn, Kiss T., Simon A. – Eppel. Edző: Csertői Aurél
Gólszerzők: Bartha (5.), Eppel (66.), Hahn (73., 88.), illetve Princz (tizenegyesből 13.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Könnyű ellenféllel, az NB III Közép-csoportjának utolsó előtti helyén telelő Baja csapatával játszotta első téli edzőmeccsét az élvonalbeli Paks.

Az ötödik percben a vendégkapusról kipattanó, felpördülő labdára Bartha László lecsapott, majd a hálóba továbbított (1-0). A 13. percben Vági András kézzel blokkolt egy lövést a tizenhatoson belül, a büntetőt Princz Gilbert a jobb felső sarokba lőtte. Molnár Péter ugyan beleért a labdába, de hárítani nem tudott (1-1).

A 66. percben Eppel és Kiss Tamás kényszerítője után előbbi a visszakapott labdát a jobb alsó sarokba lőtte (2-1). A 73. percben egy röviden kifejelt labdát Hahn a kapus fölött 14 méterről a hálóba emelt (3-1). A végén Kiss Tamás jobbról, az alapvonaltól beadott, és az érkező Hahn a rövid oldalon fejjel a kapuba talált (4-1) – tudósított a Paksi FC honlapja.

– Győztünk az első mérkőzésen, ami jó dolog, de ebből még messzemenő következtetéseket nem szabad levonni. Játszottunk egy meccset, ami szervesen illeszkedett a felkészülési programunkba – nyilatkozta Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik