Futsal

Célegyenesben a felkészülés

Ismét edzőtáborban a futsal-válogatott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Magyar Kupa-döntő után két nappal, kedden reggel ismét találkoztak a magyar teremlabdarúgó-válogatott keretének tagjai, hogy megkezdjék a felkészülési hajrát a bő két hét múlva kezdődő Európa-bajnoki selejtezőre, Móron.

Mint ismert, csapatunk Macedóniába utazik, ahol a házigazdák mellett Spanyolországgal és Svájccal kell megküzdenie a továbbjutásért. A felkészülési programban napi két edzés és videózás szerepel, majd szombaton zárt kapus felkészülési meccset játszunk a szlovákok ellen Dunaszerdahelyen, 13 órától.

Ami a keretet illeti, jelenleg 19 főből áll, amit Sito Rivera szövetségi kapitány 14-re szűkít majd. Négy kapus és 14 mezőnyjátékos utazott az edzőtáborba, mivel Horváth Szabolcs sérült, és nagy valószínűség szerint nem is fog meggyógyulni, így rá nem számíthat a szakmai stáb. A keretbe a legtöbb játékost ezúttal is a bajnok Berettyóújfalu adja, szám szerint nyolcat, míg a kupagyőztes Rába ETO ötöt, újonc ezúttal nincs a keretben.

A selejtezőtorna miatt március végéig szünetel a bajnokság felsőházi rájátszása.

A magyar válogatott kerete:

Matkovics Gábor, Tóth Gyula, Lódi Tamás, Harnisch Ákos, Dróth Zoltán (Rába ETO), Németh Péter (FC Veszprém), Rábl János, Lovas Norbert, Dávid Richárd, Gál István, Tihanyi Csaba, Mezei Dávid, Trencsényi János, Komáromi Péter (Mezei-Vill FC Berettyóújfalu), Hosszú Ádám, Horváth Szabolcs, Horváth Norbert (Aramis SE), Szeghy Szabolcs (Vasas Futsal), Öreglaki Norbert (Swietelsky-Haladás VSE)

futsal-hungary.hu

Olvasói sztorik