Futsal

Komoly erősítések a Fradinál

A Ferencváros teremlabdarúgó-csapatában folytatja pályafutását Juhász Dániel is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Rendkívül sűrű az élmezőny a teremlabdarúgó NB II Nyugati-csoportjában. A feljutásra pályázó Ferencváros a negyedik helyen áll, de lemaradása csupán négy pont a listavezető zalaegerszegi Göcsej SK-val szemben.

A zöld-fehérek komoly erősítésekre szánták el magukat a cél érdekében. Honlapjuk tanúsága szerint náluk folytatja Horváth Richárd, Kürti Zsolt, Kozák Tamás, Ruzicska Attila, Lukács Levente, Mészáros Dominik, Móra Ákos, a bajnoki címvédő Berettyóújfaluból érkező Fehér Krisztián, valamint profi labdarúgó, Juhász Dániel is.

A 23 éves Juhász annak idején a Goldball csapatában kezdte karrierjét. 14 éves koráig itt tanulta a sportág alapjait, de már ekkor is volt egy féléves kitérője a Fradiban. Ezt már a profi pályafutás követte, hiszen 19 éves koráig a Vasast erősítette, aztán Zalaegerszegre tette át a székhelyét, ahonnan az U21-es válogatottba is meghívást kapott. Ezt követően Paksra költözött, ahol fél évet játszott, háromszor az NB I-ben is pályára lépett, de egy súlyos sérülés és adminisztratív okok miatt hosszabb kihagyás következett. Újra a fővárosba, a BKV Előre csapatához vezetett az útja, amellyel ezen a héten bontott szerződést.

– Vannak ajánlataim, még korai lenne arról beszélni, hogy hova igazolok, de mindenképpen előrébb szeretnék lépni. Természetesen nekem is az NB I a vágyam, de a másodosztályban is szívesen játszanék. A többi között attól is függ a közeli jövőben a futsal-karrierem, hogy sikerül-e profi csapatot találnom – nyilatkozta az FTC Futsal honlapján Juhász Dániel.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik