NB I

Juhász Dániel még kivár

Az U21-es válogatott játékos helyzetét megkönnyítheti, hogy az új szabályzat alapján már nem kell utána képzési díjat fizetni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a korábban Pakson szereplő Juhász Dániel járt az MTK-nál és Pécsen is próbajátékon, ám megegyeznie egyik klubbal sem sikerült. Az U21-es válogatott játékosnak azóta sincs csapata. A helyzetét idáig bonyolította, hogy első profi szerződésénél leendő csapatának nevelési költséget kellett volna fizetnie utána. Mostanra azonban változott a helyzet, mert egy új szabály szerint ez a képzési díj nullázódik. Üröm az örömben, hogy mire ez a szabályzat napvilágot látott, a legtöbb csapatnál véglegessé váltak a keretek.

– Korábban az MTK-nál és a Pécsnél eltöltött próbajáték alatt is az volt a probléma, hogy nem akartak utánam nevelési díjat fizetni – mondta Juhász Dániel a Rangadó.hu érdeklődésére. – A játéktudásommal nem volt gond, de ez rendesen megnehezítette a helyzetemet. Azóta szerencsére van egy új szabályzat, miszerint ez a képzési díj nullázódik. Így már könnyebb lesz csapatot találnom, viszont mire ez a szabályzat életbe lépett, már a legtöbb csapatnak elkészült a kerete. Kicsit ki kell most várnom. Ha esetleg valahol közbejönne egy sérülés, akkor szükség lehetne rám. Elsősorban az NB I-ben szeretnék elhelyezkedni, de túl sokáig sem akarok várni, mert a fő célom az, hogy játszhassak. Ha ez egy olyan NB II-es klubnál jöhet össze, ahol normálisak a körülmények, és a célok, akkor egy évet ott fogok játszani. Jelenleg egyedül készülök, de ugyanolyan szorgalommal dolgozok, mint bármikor máskor.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik