NB I

A Juhász-testvérek hollandiai kalandja

Menedzserük, Kövesdi Viktor elmondta, hogy nem csak az FC Emmen kíváncsi a magyar fiatalokra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Korábban beszámoltunk róla, hogy Juhász Dániel, és öccse Róbert a holland másodosztályú FC Emmen csapatánál szerepel próbajátékon. A Rangadó.hu megkereste a CMG menedzseriroda vezetőjét, Kövesdi Viktort, aki elmondta, hogy négy-ötnapos próbajátékról van szó, amely után további holland kluboknál is bizonyíthat a testvérpár.

– A Juhász-testvérek Hollandiában vannak próbajátékon, és igazából nem is csak egy csapatról van szó, amelyik invitálja őket. A mostani próbajáték négy-ötnapos időtartamot jelent, és nem derül ki rögtön, hogy mi lesz a sorsuk, hanem valószínűleg egy másik klubhoz is elutaznak, ahol megmutathatják magukat – mondta Kövesdi Viktor.

A CMG menedzserirodához tartozik Koszó Balázs is, aki hosszú idő után elhagyja a Kecskemét együttesét.

– Elképzelhető, hogy távozik Kecskemétről. Balázs azon van, hogy megfelelő megoldás szülessen a klub és közte, és korrekt keretek között tudjon elmenni onnan – magyarázta a menedzseriroda vezetője.

A 25 éves Piller József a Vasas színeiben mutatkozott be az első osztályban, majd Hollandia felé vette az irányt, ahol azonban nem jöttek be a számításai, és egy rövid egri kitérő után az elmúlt fél évben csapat nélkül volt, de mostanság ismét Angyalföldön tréningezik.

– Hosszú sérülés után fog visszatérni, és reméljük, hogy vissza fog kapaszkodni – akár a Vasassal – arra a szintre, ahol ő játszott az NB I-ben – magyarázta Kövesdi Viktor.

Olvasói sztorik