Futsal

Zavadszky emlékére fociztak

Az All-stars csapat nyerte az MTK hagyományos, évzáró Zavadszky Gábor Emléktornáját.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Idén is megrendezte a klubhoz köthető labdarúgócsapatok évzáró tornáját az MTK Budapest és a Baráti Kör. A végén a kék-fehér csillagok alkotta All-stars csapat örülhetett.

Szombat reggel újra MTK focisták hangjától volt hangos a Hungária körút. Játékosok és szurkolók gyülekeztek a Zavadszky Gábor Emléktornára. Két csoportban zajlottak a délelőtti küzdelmek. Az A-csoportban a Juhász Roland és Németh Krisztián nevével fémjelzett All-stars gárda végzett az élen, az Öregfiúkat és a Baráti Kör csapatát megelőzve, míg a B-jelű négyesben a Profik – edzőkkel kiegészült – csapata zárt az első helyen, az Old-boyst, a Veteránokat és az Ultrák legjobbjait megelőzve.

A jó hangulatú, vidám örömfoci az elődöntőkkel folytatódott. Végül az All-stars és az Öregfiúk együttese jutott a döntőbe. A finálé élvezetes, látványos játékot hozott, és az All-stars csapat 2-1-es sikerét, így végül Juhász Roland, Németh Krisztián és társai emelhették magasba a győztesnek járó serleget.

A tornán résztvevő játékosok közösen emlékeztek meg Zavadszky Gáborról, és mindannyian biztosak abban, hogy találkoznak jövőre is – írja az MTK honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik