Futsal

Győrben játszik a világválogatott

A legjobb külföldi teremlabdarúgók az elmúlt öt év legkiválóbb győri játékosaival mérkőznek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az ETO Futsal Club december 29-én első alkalommal ad otthont a KPMG Futsal Gála és Szakmai Napok rendezvénynek. A csütörtöki sajtótájékoztatón ismertették a programot és bemutatták az esemény névadó főszponzorát, a belépőjegyeket pénteken kezdik árulni.

A neves előadókkal fémjelzett szakmai programok mellett a játéké és a vidámságé lesz a főszerep az egész napos rendezvényen a győri Audi Arénában. A gálán közreműködik Dér Heni, Pál Dénes és Horti Gábor. Előadást tart Tamási Zsolt (a Sándor Károly Akadémia szakmai igazgatója), Illa Solé Jordi (a Rába ETO Futsal Club vezetőedzője), José Manuel Saorin (az Inter Movistar Club elnöke), José Venancio López Hierro (a spanyol futsal válogatott szövetségi kapitánya), valamint Ambros Martin (az Audi ETO KC vezetőedzője).

A nívós eseményen pályára lép egy minitorna keretében a szponzor válogatott, a győri közélet csapata, valamint az MLSZ együttese, majd a magyar újságíró- és a magyar öregfiúk-válogatott következik. Utánuk Vincze Ottó és Görbicz Anita vegyes csapata mérkőzik egymással, végül a legnagyobb attrakció a futsal világválogatott az elmúlt öt év legjobb Rába ETO-játékosaival találkozik. Utóbbi csapatban Ramada Martins, Ion Al-Ioani, és Madarász János is helyet kap, vagyis azok, akik a győri teremlabdarúgás sikeres fejlődéséhez, a négy bajnoki és öt-öt Magyar Kupa-, illetve és Szuperkupa-győzelemhez hozzásegítették az elmúlt öt évben a győri klubot – írja az etofutsal.hu.

Olvasói sztorik