Futsal

Megint a Berettyóújfalunak lőtt gólt a kapus

A győri Balázs Zoltán a Szuperkupa-meccs hajrájában vette be a nagy rivális MVFC üresen hagyott kapuját.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Magabiztos, 6-2-es győzelmet aratott a kupagyőztes Rába ETO a Berettyóújfalu ellen a teremlabdarúgó Szuperkupa-mérkőzésen. A Dunakeszin rendezett találkozón a győri együttes esélyt sem adott ellenfelének, olyannyira, hogy a hajrában még a csapat kapusa, Balázs Zoltán is betalált.

A korábbi világválogatott hálóőr a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, legutóbb is a Berettyó ellen volt eredményes tétmeccsen. A hétfői mérkőzésről megjegyezte, mindenkit fűtött a bizonyítási vágy, ezért aratott ilyen magabiztos sikert az ETO.

– Legutóbb mikor talált tétmérkőzésen a kapuba?
– Ha jól emlékszem, legutóbb kétezer-tizenkettő tavaszán sikerült tétmeccsen gólt szereznem. Akkor is a Berettyóújfalu kapuját vettem be, egy három-kettőre megnyert hazai bajnokin – mondta Balázs Zoltán.

– Mennyire volt nehéz a hétfői Szuperkupa-meccs? Fűtötte önöket a visszavágás vágya az elveszített bajnoki döntőért?
– Természetesen szerettünk volna visszavágni a döntőért, a csapat nagyon ment előre. Szerettük volna megmutatni, hogy mi vagyunk Magyarország legjobb csapata, mindenki száz százalékot nyújtott. Ennek köszönhetően sikerült is legyőzni a Berettyóújfalut. Mindig a győzelem a célunk a magyar bajnokságban, a szezonnak is úgy vágunk neki, hogy vissza akarjuk hódítani a bajnoki címet.

– Sok új játékost kell beépíteni a csapatba. Jól halad a felkészülésük?
– Az elmúlt egy hónapban az erőnléti edzéseké, illetve a védekező mozgások gyakorlásáé volt a főszerep, ezt igyekeztünk átvenni. Sok új társ érkezett, a külföldi keret kicserélődött. Még van egy kis idő a rajtig, ezalatt a támadásokat is igyekszünk gyakorolni, és próbálunk minél jobban összeszokni a társakkal.

Olvasói sztorik