Futsal

Menesztették a Rába ETO edzőjét

A Dunakeszitől érkezhet a kupacímvédő győriek új trénere.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Távozik posztjáról a Rába ETO teremlabdarúgó-csapatának vezetőedzője, David Madrid – írja a futsal-hungary.hu

Nagy reményekkel érkezett tavaly nyáron a Marcos Angulót váltó David Madrid, az akkor még bajnok Rába ETO kispadjára. A cél az UEFA Futsal Cup-ban esetlegesen a legjobb négy közé kerülés, a bajnoki cím és a kupaelsőség megvédése volt.

A BL-ben hamar, már a legjobb 16 között kiderült, hogy esélye sincs a magyar bajnoknak a legjobb négy közé kerülni, hiszen a Portugáliában rendezett elitkörben a csoport harmadik helyén végeztek, két nagyobb vereséget követően. Ennek ellenére ekkor még semmi nem utalt rá, hogy a honi bajnokságban nem jön össze a címvédés.

Márciusban a kupadöntőt még sikerült megnyerni az MVFC ellen, de a bajnoki döntőben alulmaradtak a nagy riválissal szemben, négy mérkőzéses csatában, ahol mindössze egy hosszabbításos találkozót sikerült behúzniuk. Ezek után nem meglepő, hogy a vezetők úgy döntöttek, hogy új edzővel képzelik el a folytatást, annak ellenére, hogy még egyéves szerződése volt a spanyolnak. A győri vezetők lépése teljesen jogosnak mondható, hiszen a legerősebb játékoskerettel a Győr rendelkezett, minőségi légiósokkal, így négy bajnoki cím után csalódás volt számukra az ezüstérem.

Az új szakvezető is spanyol lesz. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, Jordi Illa lesz az új edző, segítője pedig Fehér Zsolt, ami előrevetíti, hogy Dunakeszin nagy változás várható. Állítólag az együttes nem indul az élvonalban, csak a másodosztályba nevez – olvasható a futsal-hungary.hu beszámolójában.

Olvasói sztorik