Futsal

Jobban akarták a győzelmet

A bajnoki döntő első meccs után Rábl János nem értékeli túl a Berettyóújfalu győri győzelmét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Hétfőn este a Berettyóújfalut fogadta a címvédő Rába ETO a teremlabdarúgó NB I döntőjének első mérkőzésén. Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc első felvonását nagy meglepetésre a vendég bihariak nyerték 6-4-re, így előnnyel várhatják a második meccset, amelyet hazai pályán játszanak. Az MVFC legjobbja a négy találatot jegyző válogatott játékos, Rábl János volt, aki a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy lelkesedésükkel múlták felül a győrieket.

– Úgy érzem, nagyon jó mérkőzést játszottunk, és szerencsére úgy is alakult, ahogy szerettük volna – kezdte Rábl János. – Szerintem az első félidőben jól játszottunk. A második játékrészben már a játékunk nem volt annyira jó, de a küzdeni tudásunk és a csapatszellem előtt le a kalappal. Megmutattuk, hogy meg tudjuk nyerni a meccset.

– Mi volt a győzelem kulcsa? Miben múlták felül a győrieket?
– Lelkesedésben, és szerintem jobban akartuk a győzelmet.

– A második meccset hazai pályán vívják. Mit vár az összecsapástól?
– Tudjuk, hogy még nehezebb mérkőzés vár ránk, mint a hétfői. Nem értékeljük túl ezt a győzelmünket, de hazai pályán természetesen megpróbáljuk egy hasonlóan nehéz meccsen megverni a Rába ETO-t.

– Az előny birtokában hogyan látja a végső esélyeket?
– Úgy gondolom, hogy az esélyek nem változtak. Helyén kezeljük a dolgokat. Sikerként éljük meg, hogy az első találkozót meg tudtuk nyerni. Amíg van realitása és van sanszunk, addig megpróbáljuk megnyerni a meccseket.

Olvasói sztorik