Futsal

A Berettyó is bejutott a döntőbe

A házigazda MVFC 3-2-re győzött a Veszprém ellen a teremlabdarúgó NB I elődöntőjének harmadik meccsén.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az alapszakasz harmadik helyén végző veszprémiek óriási izgalmak közepette, büntetőkkel győztek a Berettyóújfalu ellen az elődöntő második meccsén, ezzel kiegyenlített a párharc állását. A döntés tehát péntek estére maradt. A hazaiak edzője, Turzó József nem tagadta, hogy a szezon végére holtpontra került csapata, a vendégek viszont nem számíthattak Tar Tamásra, akinek egy autóbaleset során megsérült a bokája, és a vele együtt utazó Tatai József sem volt tökéletes állapotban, ráadásul Szabadfi Pétert betegség hátráltatta a felkészülésben, de utóbbi kettő vállalta a játékot.

Nem hazudtolta meg magát a két együttes, ezúttal is szoros csatát vívtak. Az MVFC rögtön az első percben vezetést szerzett, de a szünetben döntetlen volt az állás. A fordulást követően kettővel elléptek a házigazdák, a hajrá viszont izgalmasan alakult, másfél perccel a vége előtt gólt lőtt a Veszprém, át egalizálnia ezúttal nem sikerült.

A döntő az egyik csapat harmadik sikeréig tart, tehát egyelőre csak az biztos, hogy május 5-én és 16-án Győrben, 9-én pedig Berettyóújfaluban lépnek pályára.

Teremlabdarúgó NB I, elődöntő, 3. mérkőzés

Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – 1. FC Veszprém 3-2 (1-1)

Gólszerzők: Rábl (1., 33.), Szabó P. (22.), illetve Boromisza G. (12., 39.)

Az egyik csapat második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2-1, a Berettyóújfalu javára.

Olvasói sztorik