Futsal

Márciusban a görögök ellen

Keddtől ismét háromnapos összetartáson vesz részt a válogatott kerete.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sito Rivera szövetségi kapitány keddtől háromnapos összetartásra hívta a válogatott keretet. A program a csütörtöki, Veszprém elleni edzőmérkőzéssel zárul. A csapat bő egy hónap múlva már mérkőzéseket játszik: március 16-án és 17-én Görögország együttesét fogadja. Az első mérkőzésre Szombathelyen, a másodikra Pápán kerül sor, egyaránt 18 órától.

A Móron készülő válogatott keretéből ezen a héten is hiányozni fognak a győriek: Lódi Tamás, Dróth Zoltán, Balázs Zoltán és Harnisch Ákos. A szövetségi kapitány 16 játékosnak küldött meghívót, közülük Tombácz Róbert, Klacsák Bence, Karacs Dániel, Horváth Norbert és Komáromi Péter újonc. Utóbbi már részt vett a hollandiai út előtti összetartáson, de sérülése miatt nem utazhatott. A többiek először készülnek a felnőtt válogatott kerettel.

– Minden hónapban találkozunk a játékosokkal, szükség van erre, mivel lépést akarunk tartani az európai elittel. A vereségek ellenére a hollandok elleni mérkőzésből is sokat tanultunk. Ezúttal nincs hivatalos mérkőzésünk, de szerdán játszunk egy mérkőzést a Veszprémmel, amit szeretnék külön megköszönni a klubnak. Természetesen az új kerettagokat is ki szeretném próbálni az edzőmérkőzésen – mondta az MLSZ honlapján Sito Rivera.

A válogatott kerete

Kapusok: Tihanyi Csaba (Berettyóújfalu), Pallai Gábor (Debrecen), Tombácz Róbert (Szeged)

Mezőnyjátékosok: Szeghy Szabolcs és Öreglaki Norbert (MAFC), Dávid Richárd, Rábl János, Lovas Norbert, Trencsényi János, Gál István, Szabó Péter, Komáromi Péter (mindannyian Berettyóújfalu), Horváth Norbert (Cső-Montage BFC), Karacs Dániel (Ferencváros), Gyurcsányi Zsolt (Haladás), Klacsák Bence (Cső-Montage BFC)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik