Futsal

Hollandiába megy a teremválogatott

Újra edzőtáborba vonulnak legjobbjaink, majd két barátságos mérkőzést játszanak Sittardban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar teremlabdarúgó-válogatott keretének tagjai péntek reggel találkoztak, és Mór felé vették az irányt. A programban kétnapos összetartás szerepel, amelynek végén Sito Rivera szövetségi kapitány kijelöli az utazó keretet, akik vasárnap elrepülnek, hogy megmérkőzzenek Hollandia legjobbjaival, akik a mieink ellen tartják az Európa-bajnokság főpróbáját. Hétfőn és kedden este is 20 órától kerül sor a barátságos mérkőzésre, Sittardban.

Érdekesség, hogy szerdán a Rába ETO és a Haladás egymás ellen játszik elhalasztott bajnoki mérkőzést…

Ami a keretet illeti: Tóth Gyula és Kun Gábor kisebb sérülés miatt hiányzik, míg Balázs Zoltán betegség miatt nem tarthat a többiekkel, így a kapusposzton klubtársa, Matkovics Gábor helyettesítheti. A keret felét egyébként a Berettyóújfalu adja, ahonnan nyolc játékos kapott meghívót. Három abszolút újonc szerepel az összetartáson: Komáromi Péter, Karacs Dániel és Klacsák Bence. Ők először kaptak meghívót a felnőttekhez, eddig csak az U21-keretben bizonyíthattak.

A magyar teremlabdarúgó-válogatott kerete

Kapusok: Matkovics Gábor (Rába ETO), Tihanyi Csaba (Mezei-Vill FC Berettyóújfalu)

Mezőnyjátékosok: Gyurcsányi Zsolt (Swietelsky-Haladás VSE), Gál István, Szabó Péter, Dávid Richárd, Rábl János, Lovas Norbert, Trencsényi János, Komáromi Péter (Mezei-Vill FC Berettyóújfalu), Lódi Tamás, Harnisch Ákos, Dróth Zoltán (Rába ETO), Szeghy Szabolcs, Öreglaki Norbert (MAFC-BME), Karacs Dániel (Ferencváros), Klacsák Bence (Cső-Montage BFC)

futsal-hungary.hu

Olvasói sztorik