Futsal

Célegyenesben a válogatott

Együtt a csapat; már egy hét sincs hátra a teremlabdarúgók ukrajnai pótselejtezőjéig.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Alig ért véget a második bajnoki forduló, már ismét Móron készül a magyar teremlabdarúgó-válogatott, hiszen jövő kedden, szeptember 17-én Ukrajnában kell helyt állnia az Európa-bajnoki pótselejtező első meccsén. Az elmúlt héten az új szövetségi kapitány, Tomas Rivera Amoros megismerkedhetett a csapattal, hiszen a Visegrádi Négyek tornáján három mérkőzést is játszhattak.

Ami a keretet illeti, az ikrényi tornához képest kiegészült két játékossal: az U21-válogatottban remekül játszó Andorka Kristóf és Szabó Péter is meghívást kapott a nagyokhoz, így a Berettyóújfalu adja a legtöbb játékost az ETO mellett, szám szerint ötöt. A Dunakeszi és a MAFC-BME három-három játékost delegál, míg a Haladásból két játékos szerepel. Az 14 fős utazó keret pénteken válik véglegessé.

A magyar teremlabdarúgó-válogatott kerete:

Kapusok: Balázs Zoltán és Matkovics Gábor (Rába ETO), Tóth Gyula (Dunakeszi Kinizsi)

Mezőnyjátékosok: Kun Gábor és Bita László (Dunakeszi Kinizsi), Dávid Richárd, Rábl János, Lovas Norbert, Trencsényi János és Szabó Péter (Mezei-Vill FC Berettyóújfalu), Lódi Tamás, Harnisch Ákos és Dróth Zoltán (Rába ETO), Gyurcsányi Zsolt és Halmos Máté (Swietelsky-Haladás), Szeghy Szabolcs, Öreglaki Norbert és Andorka Kristóf (MAFC-BME)

futsal-hungary.hu

Olvasói sztorik