Futsal

Igazi fradista nem játszik a Fradi ellen

A Kecskemét vezetőedzője, Horváth Ferenc nem akart szeretett klubja ellen focizni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A teremlabdarúgó NB II-ben is véget ért az alapszakasz. A tabellát toronymagasan vezető Dunakeszi Kinizsi a második helyezett Ferencváros otthonába látogatott, és 5-3-ra nyert. A meccsnek a jelentős pontkülönbség miatt csak a presztízs miatt volt jelentősége, nem mellékesen azért is, mert a Pest megyei együttes hemzseg a korábbi FTC-játékosoktól!

A kapuban Tóth Gyula, a mezőnyben Kun Gábor, aki a közelmúltban még az FTC játékos-edzője volt, valamint Temesi Norbert, aki szintén teremfocizott a Ferencvárosban, nagypályán pedig a mai napig a Fradi-szurkolók BLSZ I-es csapatában, az FFC-ben szerepel. Rajtuk kívül Bita László és Hacker Gábor is erősítette nem is olyan régen a zöld-fehéreket.

Ott volt a Dunakeszi kispadján egy olyan játékos is, aki főállását tekintve a nagypályás NB I-ben vezetőedző…

„De láttam egy másik ősfradistát is, aki megmutatta, milyen az igazi játékos. Milyen az, amikor valakire azt mondjuk: alázattal áll a sporthoz. Horváth Ferenc a Kecskemét edzője, a Dunakeszi futsalcsapatának kapitánya már a bevonulás alatt szinte vigyázzba állt a Fradi-indulót hallva, majd egyetlen percre sem szállt be a többiek közé. Mert bár Horváth nem a Fradiban nevelkedett, de az Üllői útra kerülvén gyorsan a szurkolók kedvence lett, sőt a Fradi futsal csapatában is játszott. És mint mondta, ő a Fradi ellen nem játszik” – írja Fehér György, a mifocink.blog.hu szerzője, aki a helyszínen tekintette meg a teremfoci-rangadót.

Ide kattintva érdemes elolvasni a cikk folytatását is, amelyből kiderül, hogy viselkedett a meccsen a legendás svájci Grasshoppers elleni Bajnokok Ligája-meccsen két gólt szerző Vincze Ottó!

Érdekesség, hogy a rájátszás első fordulójában, péntek este nyolc órától ismét Fradi–Dunakeszi rangadót rendeznek…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik