Futsal

Képernyőn a teremfoci

Futsal magazinműsor indul a Sport TV-n és az MLSZ TV-n.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Április 18-tól rendszeresen jelentkezik a Sport TV-n a hazai teremlabdarúgó-bajnokság magazinműsora. A Magyar Labdarúgó Szövetség az év elején a futsal bajnoki mérkőzések közvetítési jogát saját értékesítésre átadta az élvonalbeli kluboknak. Négy hónapos kitartó munkát követően, a klubok példaértékű összefogásával, az MLSZ segítségével és folyamatos támogatásával megszületett a megállapodás arról, hogy hetente egy alkalommal a Sport TV bajnoki magazinműsort sugároz a pontvadászat mérkőzéseinek összefoglalóival – áll a szövetség honlapján.

A 11 élvonalbeli klub közül a Haladás és a Rubeola nem tudta vállalni a műsor legyártásának feltételeit, a többi kilenc csapat bajnoki mérkőzéseiről azonban minden héten összefoglalót készítenek a helyi városi televíziók, ezekből az anyagokból áll össze a Sport TV-n futó egyórás műsor, Farkas Norbert szerkesztésében.

Az első adást április 18-án, csütörtökön 17 órától tűzi műsorra a Sport1, a rájátszás negyedik fordulójának meccseivel. Az adások a Sport TV mellett az MLSZ TV YouTube-csatornáján is láthatóak lesznek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik