Futsal

A mesterlövészek napja volt

A Berettyó idegenben, az Aramis otthon győzött a teremlabdarúgó NB I rájátszásának hétfői fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Számos kulcsemberét nélkülözve kelt útra az UTC az Aramis budaörsi otthonába. A problémák ellenére a magyar válogatott Hegyesi Zsolt révén hamar megszerezte a vezetést a szegedi csapat, igaz, nagyon gyorsan fordított a házigazda, még Lázár Gábor öngólja és Dávid Richárd találata révén. Hegyesi rövidesen még tudott egyenlíteni egy szépségdíjas góllal, azonban a félidő derekától meglódultak a hazaiak, és Dávid főszereplésével sorra lőtték góljaikat – tudósít a szegedma.hu.

A szünetben 7-2 volt a hazaiak előnye, innen pedig valóságos csoda kellett volna a feltámadáshoz. Ezúttal azonban a csoda elmaradt, futószalagon érkeztek az újabb hazai találatok, amelyekre csak Hegyesi tudott elvétve válaszolni. A mérkőzés nagy részében alárendelt szerepet játszó újszegedi alakulatnak többre nem futotta. A mesterlövészek közül Dávid Richárd és Hegyesi is négy találatig jutott.

Végül 11-4-re nyertek a budaörsiek, akik ezzel előreléptek a tabella harmadik fokára, míg az UTC visszacsúszott az ötödik helyre.

– Csekély ellenállást fejtettünk ki, s erre nem mentség csekély létszámunk sem – nyilatkozta Brinszky Adrián, a szegediek edzője. – Sajnos ma csak statisztaszerep jutott nekünk, az Aramis könnyedén diadalmaskodott, gratulálok a győzelmükhöz! Természetesem nem adjuk fel a küzdelmet, továbbra is az a célunk, hogy amíg matematikai esélyünk is van, küzdjünk a minél jobb pozícióért.

A másik felsőházi meccsen a Berettyóújfalu a hosszú utazás ellenére győzni tudott Szombathelyen, egy rendkívül gólszegény meccsen. Az alsóházban a debreceni Berecz Zsolt hat gólt lőtt, a másik oldalon Simon Zsolt háromszor volt eredményes, végül a DEAC 7-6-ra nyert az Üllő FC Cső-Montage ellen.

Teremlabdarúgó NB I, rájátszás, 4. forduló

Felsőház

Swietelsky-Haladás VSE – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu 1-3 (0-1)

Gólszerzők: Koronczai (39.), illetve Szécsi B. (3.), Rábl (27.), Lovas (40.)

Colorspectrum Aramis – Újszegedi TC 11-4 (7-2)

Gólszerzők: Lázár (öngól 3.), Dávid R. (4., 14., 15., 26.), Roni (11.), Németh P. (18.), Csopaki (19., 32.), Tóth Sz. (28.), Hernády (öngól 36.), illetve Hegyesi (3., 8., 30., 36.)

Pénteken játszották

Rába ETO – Gödöllői Bikák 4-1

Alsóház

DEAC Armada Futsal Club – Üllő FC Cső-Montage 7-6 (1-3)

Gólszerzők: Berecz (7., 23., 25., 32., 38., 40.), Varga D. (37.), illetve Takács M. (5.), Simon Zs. (10., 18., 36.), Mezőfalvi (39., 40.)

Kiállítva: Kövér (27.), illetve Simon Á. (32.)

1. FC Veszprém – Rubeola FC Csömör 4-1 (0-0)

Gólszerzők: Bényi (21.), Tar (28.), Varga T. (33.), Pálfi (37.), illetve Tősér (40.)

Szabadnapos: MAFC-BME-Docler Akadémia

Olvasói sztorik