Futsal

Nem babra megy a játék

Rangadó előtt a Haladás teremlabdarúgói: hétfőn a Rubeola FC Csömör látogat Szombathelyre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Fontos mérkőzés vár hétfő este a Swietelsky-Haladás VSE teremlabdarúgó-csapatára: ha a szombathelyiek nyernek, megelőzik a tabellán aktuális ellenfelüket, a Rubeola FC Csömör együttesét, és nagy lépést tesznek a felsőház felé – írja a klub honlapja.

– Alaposan felkészültünk az ellenfélből, tudjuk, hogy mi a Rubeola erőssége. Elsősorban rögzített szituációk után, begyakorolt figurákból szerzik találataikat, emellett jól kontráznak, amolyan igazi futsal csapat az övék – mondta Horváth Levente vezetőedző. – Felkészültünk a játékstílusukra, remélem, hogy a pályán a srácok visszaadják majd mindazt, amit gyakoroltunk a héten. Idegenben sikerült megvernünk őket, most is erre készülünk. A srácok motiváltak, pontosan tudják, ha nyerünk, nagy lépést teszünk a felsőházba jutáshoz. A védekezésünket kellett rendbe tennünk, hiszen az elmúlt két mérkőzésen sok gólt kaptunk. Maximális koncentrációt várok el a fiúktól: ha az első perctől odafigyelnek, akkor nem maradhat el a siker. Úgy érzem, jobb csapat a miénk, remélem, ezt hétfőn este sikerül bizonyítanunk.

Németh Krisztián továbbra is sérült, Németh Péter pedig ezúttal pihenőt kap, mert sokat kivett belőle az elmúlt hetek terhelése. Rajtuk kívül mindenkire számíthat a vezetőedző, aki bizakodva várja a hétfő esti összecsapást.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 20. forduló

18.15: Swietelsky-Haladás VSE – Rubeola FC Csömör

18.30: 1. FC Veszprém – DEAC Armada Futsal Club

18.30: Colorspectrum Aramis – Rába ETO

19 óra: Újszegedi TC – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu

19.30: Gödöllői Bikák – Üllő FC Cső-Montage

Szabadnapos: MAFC-BME-Docler Akadémia

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik