Futsal

Edzőváltás Székesfehérváron

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A teremlabdarúgó NB II Nyugati-csoportjában szereplő Fehérvár Futsal Balogh 2000 csapatának szakmai irányítását a 27-szeres válogatott kapus Reveland Zoltán veszi át a szezon hátralévő részében.

Az eddigi vezetőedző, Beszédes Sándor nem tűnik el a klub életéből, hanem továbbra is segítségére lesz az utánpótlásbázis kialakításában és irányításában. A klub köszönettel tartozik korábbi trénereének, hiszen a jelenlegi játékoskeret kialakításában és pszichés felkészítésében vitathatatlan érdemei vannak. A Fehérvár Futsal nehéz mérkőzések előtt áll, ezért döntött a vérfrissítés, azaz a rutinos játékos kinevezése mellett.

„Hosszú távon bízunk Reveland Zoltán szakmai tudásában, és reméljük, a nehéz helyzetekben képes lesz átlendíteni a csapatot a holtponton. Reveland az edzések vezénylése és a mérkőzések edzői teendői mellett a kapuban is látható lesz még, ha a helyzet úgy kívánja. Az biztos, hogy kapusgondokkal a gárda nem küzd, mivel a rutinos Hegedűs Ferenc mellett Szőczi Zoltán is bizonyította már, hogy képes a helytállásra” – áll a Fehérvár Futsal LBK SE közleményében.

Olvasói sztorik