Futsal

Ez ám a gyors karrier!

Tatai Józsefet egy napja igazolta le a Veszprém, és máris mesterhármast ért el a Haladás ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az 1. FC Veszprém hazai pályán 4-1-re nyert a Haladás VSE ellen a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának 15. fordulójában. Érdekesség, hogy a bakonyiaknak ez volt az első hazai sikerük az alapszakaszban. A MLSZ adatbankjának tanúsága szerint csütörtökön leigazolt Tatai József három gólt szerzett, pedig az adatok szerint ez volt élete első hivatalos futsalmérkőzése!

A házigazda kezdte jobban a meccset, így nem volt meglepő, hogy a tízedik percben megszerezte a vezetést. A szombathelyiek gyorsan rendezték soraikat, és egy emberelőnyt kihasználva Halmos Máté révén egyenlítettek. A játékrész hátralévő részében sorra dolgozták ki a helyzeteket, de ezek kimaradtak – tudósít a Haladás honlapja.

A szünet után nem változott a játék képe: a szombathelyiek rohamoztak, temérdek ziccert alakítottak ki, de még az üres kapuba sem tudtak betalálni. Egy hazai kontra góllal zárult, majd egy perccel később már kétgólos volt a veszprémiek előnye. A vendégek mindent egy lapra feltéve hajtottak a döntetlenért, a félidő felétől kapus nélkül támadtak, ám ezen az estén nem jött össze semmi számukra. Nem úgy az újoncnak, amely még egyszer bevette Németh Krisztián kapuját, tehát 4-1 lett a végeredmény, így megszakadt a szombathelyiek jó idegenbeli szériája, a veszprémiek viszont kozmetikáztak pocsék hazai mutatójukon.

– Holnap reggelig játszhattunk volna, akkor sem rúgunk gólt. Ez egy ilyen nap volt. Mentünk előre becsülettel, de amíg ilyen borzalmas a helyzetkihasználásunk, addig nem lehetünk sikeresek. Sokkal jobban kellett volna koncentrálniuk a srácoknak. Sajnálom, hogy megszakadt a sorozatunk. Ez van, megyünk tovább, majd hazai környezetben javítunk – értékelte a látottakat Horváth Levente, a Haladás VSE vezetőedzője.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 15. forduló

1. FC Veszprém – Haladás VSE 4-1 (1-1)

Gólszerzők: Tatai (12., 26., 35.), Leitold (23.), illetve Halmos (15.)
Kiállítva: Finta (14.)

Szeptember 24. hétfő

Rába ETO – Rubeola FC Csömör 10-0 (8-0)

December 17. hétfő

19 óra: Üllő FC Cső-Montage – MAFC-BME-Docler Akadémia

19.30: Gödöllői Bikák – Újszegedi TC

December 18. kedd

18.30: DEAC Armada Futsal Club – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu

Szabadnapos: Colorspectrum Aramis

Olvasói sztorik