Futsal

Győri kiütés: 10-0

Hétfőn este a 15. fordulóból előrehozott mérkőzésen fogadta a Csömör gárdáját a Rába ETO a teremlabdarúgó NB I-ben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A bajnoki címvédő győriek pénteken nagy meglepetésre 4-3-ra kikaptak a Berettyóújfalutól, és sejteni lehetett, hogy ez alaposan felpaprikázza a játékosokat. Így is történt, és ennek a Rubeola FC látta kárát…

A hazaiak főleg az első félidőben produkáltak káprázatos játékot. Persze, ehhez kellett a csömöriek bátorsága is, hiszen nem álltak be bunkervédekezésbe, ezáltal nyílt, látványos játék kerekedett – tudósít a klub honlapja.

Juanra csak a mérkőzés előtt lépett pályára, futóedzésen mozgatta meg magát, mert sérülése miatt játékra még nem volt alkalmas. Jól indult a mérkőzés az ETO számára, mert Al-Ioani már a második percben betalált, és egy perc sem telt el, Martins már a második gólnak örülhetett. Ekkor időt kért Takó Csaba, a csömöriek edzője, mert érezte, nem lesz jó vége, ha így folytatódik a mérkőzés.

Az időkérés lassította, de le nem fékezte az ETO játékát, és a nyolcadik percben Martins már duplájának, a győriek a harmadik gólnak örülhettek. A Rába továbbra is jól játszott, a Rubeola megpróbálta felvenni a kesztyűt, ezen az estén sikertelenül. A 13. percben előbb Harnisch, majd Fabio is gólt szerzett, mindkét találat a végletekig kijátszott helyzetből esett.

Rengeteg lehetőséget dolgozott ki az ETO, a Csömör csak szórványosan jutott el a hazai kapuig. A 17. percben öngóllal növelte előnyét a Rába-parti alakulat, az utolsó percben Al-Ioani és Harnisch is második gólját szerezte, kialakítva a 8-0-s félidei eredményt.

Nagyon jól játszott a Győr az első félidőben, a pénteki fiaskó után égett a bizonyítási vágy a fiúkban, ennek a levét itta meg a Csömör. A második félidőben már visszavett a tempóból a gárda, de a látványos játékból nem. Al-Ioani és Harnisch is elérte harmadik találatát, így 10-0 lett a vége, és az eddig kevesebb játéklehetőséget kapó csapattagok is megmutathatták, lehet rájuk számítani.

Marcos Angulo, a Győr edzője: – Jó kis meccs volt, jól játszottunk, főleg az első félidőben. A második félidőben a tíz gól után már kissé visszavettünk a tempóból, de ez érthető, mert készülünk az elitkörre.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz

5. forduló

1. FC Veszprém – Colorspectrum Aramis 0-1 (0-1)

Gólszerző: Roni (17.)

DEAC Armada Futsal Club – MAFC-BME-Docler Akadémia 7-2 (3-1)

Gólszerzők: Sánta (12., 25.), Nagy I. (18., 19.), Kövér (23.), Berecz (29.), Szalánczi (30.), illetve Öreglaki (2.), Kertész (24.)

Üllő FC Cső-Montage – Újszegedi TC 4-5 (2-1)

Gólszerzők: Szalay (8.), Simon Zs. (11., 34.), Lantos (25.), illetve Polczer (18.), Tóth A. (29., 37.), Dürgő (30., 38.)

Gödöllői Bikák – Admiral-Haladás VSE 4-5 (1-1)

Gólszerzők: Biczi (4.), Nagy R. (26.), Ughy (36., 40.), illetve Halmos (13., 28.), Horváth P. (22.), Egle (33.), Németh K. (39.)

Pénteken játszották: Rába ETO – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu 3-4 (0-4)

A 10. fordulóból előrehozott mérkőzés

Rába ETO – Rubeola FC Csömör 10-0 (8-0)

Gólszerzők: Al-Ioani (2., 20., 27.), Martins (3., 8.), Harnisch (12., 20., 24.), Fabio (13.), Tvaruska (öngól 17.)

Olvasói sztorik