Futsal

Újra pályán a Rába ETO

Előrehozott meccset játszik hétfő este a bajnokcsapat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A teremlabdarúgó NB I alapszakaszának ötödik fordulójában a Rába ETO óriási meglepetésre 4-3-ra kikapott hazai pályán az MVFC Berettyóújfalu együttesétől. Mindez péntek este történt, de a győriek hétfőn ismét bajnoki meccset játszanak.

18:30-tól az a Rubeola FC Csömör lesz a vendég a Magvassy Mihály Sportcsarnokban, aki ellen 7-1-re nyertek a kisalföldiek idegenben, a harmadik fordulóban. A mostani mérkőzés előrehozott találkozó, az ETO sűrű programja miatt került ide decemberről.

A győriek az elveszített veretlenség miatti csorbát köszörülhetik ki. Az idegenbeli siker után nem is lehet más az elvárás, mint egy újabb a Csömör ellen. Marcos Angulo vezetőedző az MVFC elleni második félidőre támaszkodhat, még egyszer olyan álmost kezdést, mint pénteken, nem engedhet meg magának a bajnok. Juanra biztos nem lép pályára ezúttal sem, más sérült azonban nincs a csapatban.

A Rubeola az idei bajnokságban nem szeretne a kiesés ellen harcolni, és ez már az eddig fordulókban is látszott a csapat hozzáállásán. Csak az ETO ellen szenvedtek vereséget, így most sem feltartott kézzel érkeznek Győrbe, úgyhogy nem lesz sétagalopp a hétfői mérkőzés a hazaiak számára – áll a klub honlapján.

Olvasói sztorik