Futsal

Tartják a lépést a bajnokkal?

A címvédő Rába ETO elléphet riválisaitól a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának 13. fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Aramis a szegedieket fogadja hétfő este. A budaörsiek négymeccses nyeretlenségi sorozatot zártak le a MAFC otthonában aratott sikerrel, míg az UTC elveszítette veretlenségét, hiszen hazai pályán kapott ki a Haladástól. Mindezek tükrében a budaörsiek tűnnek esélyesebbnek, de odahaza nem nagyon megy nekik, utoljára majdnem három hónapja nyertek saját csarnokukban – áll a futsal-hungary.hu előzetesében.

Az újonc, és sokáig nyeretlen Veszprém már két sikernél tart, és hazai pályán, a sereghajtó MAFC ellen most begyűjtheti a harmadikat is. Ősszel emlékezetes mérkőzést játszottak: a fővárosiak már 6-1-re is vezettek, de a végén a bakonyiak remek hajrával egyenlítettek, és döntetlenre mentették a meccset. A címvédő Rába ETO a debreceniek otthonában szerepel. A győriek számára a hosszú utazás talán fárasztóbb lesz, mint maga a meccs… A DEAC feljövőben volt, két bravúros döntetlent játszott idegenben, majd két váratlan vereséget szenvedett otthon. Kérdés, most melyik arcát mutatja a csapat. Ha a szebbiket, az is kevés lehet…

Sokkal nagyobb csatát ígér a Berettyóújfalu gödöllői vendégjátéka. Az MVFC mindenképpen tapadna a Győrre, és szeretne visszavágni az egyetlen őszi vereségéért is, így nyilván kettőzött erővel fog küzdeni. A Bikák legutóbb, ha nehezen is, de nyertek Csömörön, ezzel továbbra is tartják negyedik helyüket a tabellán. Ami az esélyeket illeti, az ősszel is a kupagyőztes volt az esélyes, mégsem nyert… Két patinás klub csap össze az ötödik párosításban, hiszen az Üllő FC Cső-Montage vendége a Rubeola Csömör lesz, és bizony mindkét félnek nagy szüksége van a három pontra. Igazi háromesélyes találkozó!

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 13. forduló

December 3. hétfő

18.30: Colorspectrum Aramis – Újszegedi TC

18.30: 1. FC Veszprém – MAFC-BME-Docler Akadémia

18.30: DEAC Armada Futsal Club – Rába ETO

19.30: Gödöllői Bikák – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu

19.30: Üllő FC Cső-Montage – Rubeola FC Csömör

Szabadnapos: Haladás VSE

Olvasói sztorik