Futsal

Sima siker a székelyek ellen

A magyar teremlabdarúgó-válogatott 8-2-re nyert a székely csapat ellen, Békéscsabán.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési teremlabdarúgó-mérkőzés
Magyar válogatott – Székely válogatott 8-2 (5-1)
Békéscsaba, 1000 néző. Játékvezetők: Farkas B., Medovarszki
Magyarország: Balázs Z. – Németh P., Lódi, Harnisch, Dróth. Csere: Pallai (kapus), Frank P., Dávid R., Trencsényi, Lovas, Szécsi, Csopaki, Sámson, Rábl. Szövetségi edző: Frank Tamás
Székely válogatott: Klein – Csoma F., Szőcs, Csoma A., Szabó Zs. Csere: Péter (kapus), Bíró, Máté, Mánya, Nagy Zs., Birtalan, Gál, Gazda, Pulugor. Vezetőedző: Jakab Zoltán
Gólszerzők: Lódi (2), Dróth, Rábl, Németh P., Trencsényi, Csopaki, Harnisch, illetve Mánya, Csoma A.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Látványos gólokat, és a magyar válogatott nagyarányú sikerét hozta a barátságos találkozó – írja a futsal-hungary.hu.

– A válogatott a tavaszi, világbajnoki pótselejtező mérkőzései óta nem volt együtt, most a jövő évi Európa-bajnoki selejtezőkre készülünk – mondta Frank Tamás szövetségi kapitány.

Gyorsan, kombinatívan játszott mindkét együttes, az első gólt a székelyudvarhelyi és környéki futballistákra épülő vendégcsapat rúgta. Hamar egyenlített a magyar válogatott, majd Németh Péter remekbeszabott találatával a kilencedik percben már a magyar együttesnél volt az előny. A harmadik találat élményszámba ment, ketten is rábombázták a székely kapura a labdát, harmadik próbálkozásra pedig Rábl János vágta a léc alá. Szépen kijátszott akció végén Lódi Tamás már csapata negyedik gólját szerezte, a szünet előtt pedig Trencsényi növelte az előnyt.

A második félidő elején elsősorban szép passzokban, leheletfinom cselekben gyönyörködhettek a nézők, a gólokra sokáig várni kellett. A 29. percben Lódi törte meg a csendet, röviddel ezután Csoma Alpár szépített. A hajrában Csopaki, majd Rábl is büntetőből tette még magabiztosabbá a magyar győzelmet.

Olvasói sztorik