Hírek

A székelyek győztek a magyar válogatott ellen

A székely teremlabdarúgó-válogatott 6-3-ra nyert magyar csapat ellen, Kézdivásárhelyen.
Barátságos teremlabdarúgó mérkőzés
Székely válogatott – Magyar válogatott 6-3 (5-1)
Kézdivásárhely, 500 néző
Székely válogatott: Klein – Szőcs L, Csoma A, Gazda, Mihály. Csere: Csoma F, Mánya, Szabó Zs, Máté, Birtalan, Szőcs L, Nagy Zs, Bajkó, Bíró P. Edző: Jakab Zoltán
Magyar válogatott: Pallai – Trencsényi, Harnisch, Dróth, Szeghy. Csere: Tihanyi, Lovas, Nagy T, Szécsi, Rábl, Temesi, Fehér. Edző: Márkus Ákos
Gólszerzők: Csoma A (2), Mánya (2), Mihály, Birtalan, illetve Nagy T., Dróth, Rábl

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Székelyudvarhely SK elnöke, Szász Jenő meghívására két barátságos mérkőzést játszik a magyar teremlabdarúgó-válogatott a székely csapattal Kézdivásárhelyen és Székelyudvarhelyen – írja a futsal-hungary.hu.
Az első mérkőzésre hosszú, 15 órás utazást követően érkeztek a vendégek. A rövid pihenőt követően a szép Városi Sportcsarnokban indulhatott a meccs, amelyen a helyi polgármester végezte el a kezdőrúgást.
A székely válogatott kezdte jobban a mérkőzést, frissen, ötletesen játszott, míg a magyar csapat nagy erőket mozgósítva próbálta felvenni a játék ritmusát, de mindezt sok hibával.
Az első tíz perc alatt négygólos előnyre tettek szert a székelyek, azzal, hogy könyörtelenül kihasználták a magyar csapat hibáit. Egy időkérést követően sikerült rendezni a sorokat, ezután már pontosabbak, gyorsabbak lettek a vendégek.
A második félidőben javult a játék, és a sok helyzet eredményességgel is párosult, így kétgólosra csökkent a magyar válogatott hátránya. Az utolsó öt percben mezőnyjátékosra cserélte kapusát a látogató, de biztató támadásai újabb gólt már nem eredményeztek.
Összességében megérdemelt győzelmet szerzett a Székely válogatott a sok fiatallal felálló riválisa ellen.

Olvasói sztorik