Futsal

Szomszédolás, győzelemmel

A Gödöllői Bikák 5-4-re nyertek a Rubeola Csömör otthonában a teremlabdarúgó NB I 12. fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Három mérkőzést rendeztek pénteken a teremlabdarúgó NB I 12. fordulójában, ezzel elkezdődött az alapszakasz második köre. A Gödöllői Bikák a Csömör otthonába látogatott. Izgalmas, fordulatos és több szempontból is különös meccs kerekedett a szomszédvárak presztízsrangadójából, amit a hazaiak találata vezetett fel. Ezt követően főszereplővé vált a nagypályán gödöllői színekben jeleskedő Smeló Dávid, akinek öngólja a Bikák egyenlítését jelentette. A szünetig Ughy Márk is betalált, így a vendégek vonulhattak előnnyel pihenőre.

A második játékrész némiképp igazságot szolgáltatott Smeló Dávidnak, akinek kétszer is megadatott, hogy bevegye a gödöllői kaput. A futsalban csömöri kötődésű játékos boldogsága mégsem lehetett felhőtlen, mivel 2-2 után – előbb Szente Tamás játékos-edző jóvoltából, majd Nagy Roland duplája révén – a Bikák 5-2-re elhúztak, így az utolsó percekben esett hazai gólok csupán az összességében megérdemelt gödöllői siker különbségét csökkentették.

Győrben hét perc alatt eldőlt a meccs, a vendég Cső-Montage játékosai mégsem adták fel a küzdelmet, és összességében remekül helytálltak. Berettyóújfaluban az újonc Veszprém szerzett vezetést, de végül a Magyar Kupa-címvédő magabiztosan győzött.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 12. forduló

Rubeola FC Csömör – Gödöllői Bikák 4-5 (1-2)

Gólszerzők: Fülep (5.), Smeló (25., 38.), Tősér (39.), illetve Smeló (öngól 9.), Ughy (17.), Szente (26.), Nagy R. (28., 36.)

Rába ETO – Üllő FC Cső-Montage 7-3 (4-2)

Gólszerzők: Dróth (2.), Szeghy (3.), Lódi (4.), Horváth G. (7.), Fabio (22.), Luque (22.), Harnisch (39.), illetve Mezőfalvi (4.), Krizbai (11., 38.)

Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – 1. FC Veszprém 4-1 (2-1)

Gólszerzők: Lovas (16.), Rábl (18.), Trencsényi (26.), Nagy I. (31.), illetve Bényi (3.)

November 26. hétfő

19 óra: Újszegedi TC – Haladás VSE

20.15: MAFC-BME-Docler Akadémia – Colorspectrum Aramis

Olvasói sztorik