Futsal

Miért szakadt félbe a meccs?

Balhé vetett véget egy NB II-es teremlabdarúgó-mérkőzésnek Békéscsabán. De vajon miért?

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Pioneers Viharsarki FC – Diósgyőri Futsal Club mérkőzésen a játékvezetővel való konfrontáció után a vendég borsodiak a lefújás előtt elhagyták a pályát – írja a beol.hu.

Az NB II Keleti-csoportjának hetedik fordulójában a házigazda Békéscsaba 7-4-re vezetett a hajrában. „Már csak 36 másodperc volt hátra, amikor középkezdésnél a vendégek játékos-edzője dühében a játékvezető felé rúgta a labdát. A bíró ekkor kiállította a futballistát. A reklamáló diósgyőriek ezután előbb körbefogták a játékvezetőt, majd egyszerűen besétáltak az öltözőbe, s kijelentették, hogy nem folytatják a mérkőzést. A bíró ötperces várakozás után lefújta az összecsapást. Ez a kis közjáték azt jelenti, hogy hivatalos végeredmény csak a fegyelmi tárgyalást követően lesz.”

Így tudósít a történtekről a Békés megyei krónika, a Borsod Online azonban másként tájékoztat: „A diósgyőriek Pioneers Viharsarki FC elleni összecsapása a 40. percben, negyven másodperccel a vége előtt, 7-4-es hazai vezetésnél félbeszakadt. Mégpedig azért, mert a miskolci vendéggárda szurkolói atrocitás miatt levonult a pályáról.”

A diósgyőriek egyébként korábban már hallattak magukról: nem mentek el Salgótarjánba, a Magyar Kupa-meccsre, így játék nélkül kiestek.

Olvasói sztorik