Nemzetközi foci

Szoboszlai Dominik nem játszik az Arsenal elleni rangadón

Paul Ellis / AFP
Paul Ellis / AFP

Szoboszlai Dominik kihagyja a Liverpool vasárnapi, Arsenal elleni bajnoki rangadóját, számolt be róla a This is Anfield, majd egy órával a 17.30-kor kezdődő mérkőzés előtt a csapatösszeállítás megerősítette mindezt. A magyar válogatott csapatkapitánya el sem utazott Londonba, de egyelőre nem közölték, miért.

Szoboszlairól a pénteki edzésen még fotók készültek, és Jürgen Klopp, valamint a klub hivatalos oldala sem említette a sérültek közt. Ezek után az egyik liverpooli szurkolói oldal még szombaton este írta azt, hogy Szoboszlai Dominik kihagyja majd a vasárnapi, Arsenal elleni bajnoki rangadót, ám ezt a bejegyzést később törölték. A korábban Twitterként ismert X-en aztán egymásnak ellentmondásos információk terjedtek, hol azt írták, biztosan játszik, hol pedig azt, hogy nem, miközben például a Liverpool Echo két újságírója is a várható kezdőbe rakta egy vasárnapi cikkben.

Vasárnap délután közölte a This is Anfield, hogy biztosan nem játszhat, ám okot egyelőre nem közöltek. A brit sajtóban elterjedt, hogy megbetegedett, míg az Index a cikkében azt írta, információik szerint kisebb lábsérülés áll a háttérben.

Szoboszlai a Premier League első 20 fordulójában játszott, 19-szer ráadásul kezdőként lépett pályára. A Newcastle ellen azonban megsérült, kihagyta a Bournemouth elleni bajnokit, az FA Kupában az Arsenal, a Ligakupában pedig a Fulham elleni két meccsen nem játszott. Január végén lépett pályára ismét, a Norwich elleni kupameccsen csereként beállva gólpasszt adott, a Chelsea elleni rangadón pedig fejesgólt szerzett.

Frissítés (17:12): Jürgen Klopp a Sky Sportsnak elmondta, azon a területen érzett fájdalmat a magyar játékos, ahol korábban megsérült, így nem kockáztattak.

Kapcsolódó
Jürgen Klopp úgy hagyja ott Liverpoolt, ahogy a japán válogatott a vb-meccsek öltözőit
A liverpooli szurkolókat sokkolta, hogy Jürgen Klopp bejelentette, a szezon végén távozik a kispadról. A nagy hírhez társuló interjúban viszont megjegyezte, hogy szép jövő előtt álló csapatot hagy maga mögött, mi pedig megnéztük, mire is gondolt pontosan.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik