Nemzetközi foci

Szoboszlai a fejes góljáról: Ez volt az első, de remélem, lesz több is

Paul Ellis / AFP
Paul Ellis / AFP

Váratlanul simán nyerte meg a Liverpool a Chelsea elleni rangadót, a 4-1-e-s győzelem alkalmával pedig a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik is kezdett, sőt gólt is fejelt. A középpályás a meccset követően fiatal csapattársát, Conor Bradley-t dicsérte, aki gólt szerzett és kiosztott két gólpasszt is, az egyiket épp Szoboszlainak.

Tartozom neki egy köszönettel a gólom miatt. Nem kellett sokat tennem, a labda pont a fejemre jött. Valószínűleg életem első fejes gólja volt, remélem, hogy több is lesz

idézi a klubhonlap Szoboszlait.

Szoboszlai Dominik még január elején, a Newcastle elleni bajnokin sérült meg, közel egy hónapot kihagyott, a Norwich elleni kupameccsen tért vissza – rögtön egy gólpasszal. A Liverpool Echo a Chelsea elleni produkcióját 8-asra értékelte, azt írták, beletelt egy kis időbe, míg felvette a ritmust, de a góljával is jelezte, hogy sikerült neki.

Így teljesített Szoboszlai Dominik a Chelsea ellen.

A Pool magabiztosan vezeti a Premier League-et, öt pont az előnye a Manchester City és az Arsenal előtt, bár a címvédő egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. A Chelsea csak a tizedik, 20 pont a hátránya a Liverpool mögött.

Olvasói sztorik