Nemzetközi foci

Szoboszlai Dominik gólpasszal tért vissza a Liverpoolba

Paul ELLIS / AFP
Paul ELLIS / AFP

A sérüléséből felépülő Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpool labdarúgócsapatába vasárnap, a Norwich City elleni FA Kupa-mérkőzésen.

A magyar válogatott középpályás elővigyázatosságból csere volt, de több fiatal játékosnak is lehetőséget adott Jürgen Klopp vezetőedző, akik alaposan meghálálták a bizalmát. Félidőben 2-1-re vezetett a Pool Curtis Jones és Darwin Núnez találataival, majd az 53. percben Diogo Jota is gólt lőtt, így várható volt, hogy Szoboszlai is pályára lép.

Nem is kellett sokat várni az érkezésére, az 56. percben Jones helyére állt be. Nem is húzta az időt, hat perc alatt kioszthatott volna egy gólpasszt, ha Núnez nem szúrja el az akciót. Sokáig így se kellett várni, Szoboszlai szögletét Virgil van Dijk fejelte a kapuba.

A vendégek egyébként Borja Sainznak hála 4-2-re szépítettek, de így is a Liverpool nyerte a mérkőzést, sőt az utolsó percben még Ryan Gravenberch is betalált, ezzel alakult ki az 5-2-es végeredmény. Győzelmével bejutott a negyeddöntőbe az FA Kupában a Liverpool.

Kapcsolódó
Majdnem véget vetettek a szurkolók egy FA Kupa-meccsnek
A második bekapott gól után többen is a pályára rohantak, félbeszakadt a találkozó.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik