Nemzetközi foci

„Nincsenek nagy fájdalmai, de várnunk kell” – kihagyja az Arsenal elleni rangadót Szoboszlai Dominik

Paul ELLIS / AFP
Paul ELLIS / AFP

Legalább két mérkőzést ki kell hagynia Szoboszlai Dominiknak, közölte a Liverpool sajtótájékoztatóján Jürgen Klopp.

A magyar válogatott középpályás a január elsején lejátszott, Newcastle United ellen 4-2-re megnyert bajnokin szenvedett sérülést. A találkozó után már elismerte a német vezetőedző, hogy kicsit elkésett a cserével, azóta viszont nem érkezett további információ arra nézve, hogy mennyi időt kell kihagynia Szoboszlainak. Az Arsenal elleni FA Kupa-meccset megelőző sajtótájékoztatón viszont erre is kitért Klopp.

Megerősíthetem, hogy a combhajlító izma megsérült. Dom nagyon pozitív, nincsenek nagy fájdalmai, de egy kicsit várnunk kell. Vasárnap és szerdán esélytelen a játéka, de utána meglátjuk, mi lesz. Reméljük, hogy utána visszatérhet, de most még nem lehet tudni

– mondta Jürgen Klopp.

A Liverpool 20 bajnokit követően 45 pontot szerzett, amivel vezeti a Premier League-et. Előnye öt pont a hétvégi ellenfele, az Arsenal előtt, ahogyan a Manchester City előtt is, de a címvédő egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. Szoboszlai viszont nem bajnokikat hagy ki – egyelőre –, hanem egy FA Kupa-meccset és a Fulham elleni Ligakupa-találkozót.

Kapcsolódó
Sokáig nem bírt az ellenfél kapusával, végül négyet vágott a Liverpool
Szalah kihagyott, majd belőtt egy büntetőt, Szoboszlait lecserélték.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik